KJENNER IGJEN OPPSKRIFTEN: Pål Anders Ullevålseter vet hvordan en suksess-oppskrift smaker. Foto:
KJENNER IGJEN OPPSKRIFTEN: Pål Anders Ullevålseter vet hvordan en suksess-oppskrift smaker. Foto:Bilde 1 av 2
VELLYKKET ÅPNING: Både Roy Martin Vanghagen (t.v) og Kenneth C. Olsen kunne smile bredt under åpningen av nye YX 7-Eleven på Alna. Foto:
VELLYKKET ÅPNING: Både Roy Martin Vanghagen (t.v) og Kenneth C. Olsen kunne smile bredt under åpningen av nye YX 7-Eleven på Alna. Foto:Bilde 2 av 2

Mesternes mester imponert:

Pølsene ga Ullevålseter mersmak

Det ble både en og to pølser og burgere på Pål Anders Ullevålseter da YX 7-Eleven Alna åpnet dørene mandag formiddag.

Det var rett og slett påskestemning på Alna, mandag formiddag, i finværet utenfor den nye butikken og bensinstasjonen til YX 7-Eleven. Grillen var påtent og det ble delt ut gratis pølser, burgere, brus og kake til de fremmøtte.

Ekstra stas var det med besøk av Pål Anders Ullevålseter. Rallyfører og første nordmann til å gjennomføre det krevende og lange ørken-racet Rally Dakar. Han er lommekjent i næringsområdet på Alna og handler utstyr til sykkelen hos Cross Centeret Snellingen og andre innkjøp hos SMS AS.

– Denne blir en stor konkurrent til Esso, sier Ullevålseter med en varm pølse i hånda og en liten bit i munnen. Esso-stasjonen han snakker om ligger et steinkast unna E6, McDonald’s, og Alna senter.

Og Ullevålseter vet hva han snakker om. I tillegg til å være rally-fører, er han Norges reality-tv-konge med fire seire i henholdsvis, Farmen kjendis, 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis, Mesternes mester, samt Isdans fra 2007. Med andre ord; Ullevålseter har knekt gullkoden og kjenner igjen suksessoppskriften når han ser den.

Kjøpmann Roy Martin Vanghagen skar opp kakestykker, ekspederte kunder, og var naturligvis i glitrende humør under åpningen.

– Dette er en super-gledelig dag. Vi har gode Pål Anders og andre gode støttespillere med på laget, og så skal vi i butikken gjøre vår del med blant annet god mat og service.

VELLYKKET ÅPNING: Både Roy Martin Vanghagen (t.v) og Kenneth C. Olsen kunne smile bredt under åpningen av nye YX 7-Eleven på Alna.

VELLYKKET ÅPNING: Både Roy Martin Vanghagen (t.v) og Kenneth C. Olsen kunne smile bredt under åpningen av nye YX 7-Eleven på Alna.

Kenneth C. Olsen, administrerende direktør i Reitan Convenience Norge, er glad for at det gamle samarbeidet mellom 7-Eleven og YX har funnet veien tilbake til hverandre. Nå er en ny storoffensiv i gang.

– At vi gjenopptar samarbeidet med YX gir oss et helt nytt kundenettverk, og det ser vi her i dag.

Bedriftsområdet Alna har mange lokale næringsforetninger som har leveranseavtaler gjennom logistikk-kjøretøy og tungtransport. Denne yrkesgruppa håper man nå å se mer av, både ved bensinpumpene men også ferskvaredisken.

Les hele reportasjen i onsdagens papiravis.