Alna

KLAR FOR NYTT ÅR: Hans Georg Helberg styrer Alna-skuta med stødig hånd og kan meddele at det er små endringer som hører fjoråret til. Nå ser han fram til å se hva 2023 har å by på. Foto: Ørjan Brage
Senteråret Alna:

… tilbake til normalen

Abonnement
SENTRALT: At eldre i Oslo får være aktive og bevege seg i byen er et viktig punkt i byrådets eldrepolitikk. Her med Bashir Ahmed, Raymond Johansen og Haldis Hanvold foran Rosa busser. Foto: Sindre Veum Apneseth

Alna og Bjerkes seniorer får egen buss

Abonnement
x Foto:
Sebastian (28) er ny leder i Alna Arbeiderparti

– Vi må spisse budskapet

Abonnement
KJENNER IGJEN OPPSKRIFTEN: Pål Anders Ullevålseter vet hvordan en suksess-oppskrift smaker. Foto:
Mesternes mester imponert:

Pølsene ga Ullevålseter mersmak

RØD-GRØNT BUDSJETT: Sånt blir det fort når Ap og Knut Røli (I midten) har flertall. Men både Tore Syvert Haga (SV) og Morten Svensson (MDG) fikk gjennomslag for mange av sine hjertesaker også. Foto:

Budsjett under press

Abonnement

VISER FRAM KARTET: Prosjektleder Ingun Risnes og planleggingsleder Jan Terje Løitegård i Statens vegvesen viser hvordan de har planlagt å arbeide med forslag om ny trasé til E6 for å nedgradere trafikken som er der i dag. Et av alternativene er å bygge en ny motorvei med tunnel og åtte felter langs Smalvollveien. Foto:
100.000 kjører på E6 Alnabru hver dag – vegvesenet vil bygge ny motorvei:

– Vi kan ikke gjøre alle fornøyde

Abonnement
PRESENTERTE FUNN: Folkehelsekoordinator Marte Bulie og spesialkonsulent Hege Schjenken har jobbet med et hoveddokument for folkehelse i Bydel Alna. Rapporten viser blant annet stor forskjell på delbydels-nivå. Foto:
Ny folkehelserapport for Bydel Alna:

Stor forskjell
på lokalområdene

Abonnement
I EN TYNN TRÅD?: Leder av styringsgruppa for områdeløft Haugerud og Trosterud, Monique Nyberget Hiller (Ap), tror fortsatt det blir et områdeløft - til tross fra løftebrudd fra både stat og kommune om midler til Groruddals-satsingen. Foto:
Henger områdeløft på Haugerud og Trosterud i en tynn tråd?

Positiv til tross for kutt

Abonnement
VASKEMENN: Bryn Rotary Klubb vasker stallen på Alna Ridesenter, her ved president Peter Torjesen (f.v.) og dugnadsleder Per Kristian Løken. (Foto: Martine Myhre) Foto:

Høyt trykk i Rotary

Abonnement
HOLDER KURS: Carlzon Rezidor Hotel Group kurser sine ansatte på Radisson Blu Alna, her ved områdedirektør Kristoffer Solstad for Human Resources i Norden (f.v.) og direktør Jan Spooren for People Development. Foto:

Global utvikling på Alna

Abonnement
FOLKEMØTE: Leder av Alna Høyre, Konrad Janusz Værnes, inviterer til folkemøte om regjeringens asyl- og flyktningpolitikk. Foto:

Folkemøte om
asylpolitikken

Abonnement
Foto:

Samler bydelens mødre

Abonnement
STRIDSTEMA: Lokalpolitikerne i Alna bydel er ikke enig om hva som bør skje med godsterminalen i dalbunnen. Foto:
Vil bygge ned Alnabruterminalen

Vil bygge ned terminalen - nedstemt

Abonnement
SKEPTISK: Knut Røli liker ikke planene om utvidelse av Lutvann leir. Foto:

–  Veien er sprengt allerede

Abonnement
<strong class="nf-o-text--strong">BEKYMRET:</strong> Wenche Andberg (Ap) og Knut Røli (Ap) liker ikke bydelens økonomiske fremtidsutsikter. Foto:

Ap og SV smertegrensa er nådd

Abonnement