ULVEN: Tirsdag ettermiddag rykket nødetatene ut til melding om brann i et næringsbygg på Ulven. Foto:
ULVEN: Tirsdag ettermiddag rykket nødetatene ut til melding om brann i et næringsbygg på Ulven. Foto:Bilde 1 av 2
Foto:
Foto:Bilde 2 av 2

Brann på Ulven: Ingen skadet – men trafikken i Persveien er sperret av

Tirsdag ettermiddag ved 16-tiden jobber brannvesenet med å slukke flammene i en brann på Ulven. Politiet har sperret av trafikken da det er røyk på stedet og mange brannmenn som jobber med slukningsarbeidet.

Tirsdag ettermiddag rykket nødetatene ut til brann i et næringsbygg i Persveien på Ulven. Ingen personer er kommet til skade. Flere skal ha blitt evakuert, men det er kun snakk om skader på bygget. På grunn av røyk fra brannen og for å sikre at brannvesenet får gjort jobben sin har politiet sperret av Persveien.

– Det kan virke som det er arbeid på taket som har forårsakt brannen, det er det vi tror nå. Politiet bistår nå brannvesenet slik at de får slukket dette i fred og ro. Vi har dessverre måttet sperre av for en del trafikk.

– Nå snakker vi med dem som jobber her, og parallelt med at vi bistår brannvesenet har etterforskningen begynt, sier innsatsleder Nicolai Backe-Henden i Oslo politidistrikt.

Det er ikke fare for spredning til andre bygg, men slukningsarbeidet vil pågå i noen timer. Politiet har fem patruljer på stedet.