TRAVELT I TRAFIKKEN: Politiet hadde flere oppdrag i Groruddals-trafikken i helgen. Dette er et arkivbilde. Foto:
TRAVELT I TRAFIKKEN: Politiet hadde flere oppdrag i Groruddals-trafikken i helgen. Dette er et arkivbilde. Foto:Bilde 1 av 1

Helgens politilogg:

Travel helg for lovens lange arm i Groruddals-trafikken

Ut i fra helgens hendelser kan det tyde på at groruddøler har vist seg fra sin beste og dårligste side i trafikken i helgen.

Vi starter i det positive sporet på Økern fredag 30. september. Der avholdt politiet en trafikkontroll på Østre Aker vei. 40 biler ble kontrollert, og det endte uten en eneste reaksjon fra politiet.

Samme dag fredag, i Brynstunnelen retning Sinsen, fikk en bil stans midt i trafikken. Stansen resulterte i en del kø på stedet, men ca. en time etter politiets første melding på Twitter kom det en ny melding der politiet opplyste at bilen med stans er flyttet vekk fra veien.

Vi er fremdeles på fredagen og biler med stans kunne man også spore på E6 før avkjøringen til Karihaugen/Lørenskog. Der hadde to biler fått stans, og på lik linje med Bryn-stansen skapte det en del kø på stedet. I en andre tweet opplyser politiet at på tross av at en bergingsbil hadde hentet begge bilene var det fremdeles en del kø på stedet.

Lørdag i Helsfyr-området kjørte en bil inn i autovernet og veltet en lyktestolpe i krysset Grenseveien/Innspurten. Bilen kjørte videre mot Bryn, og det ble opprettet søk etter bilisten. På Twitter skriver ikke politiet om bilisten ble funnet. Men Veitrafikksentralen ble i det minste varslet om stolpen.

Alle nødetatene rykket lørdag ut til Tveita i Tvetenveien etter melding om en kollisjon mellom bil og sykkel. Syklisten ble skadet, men ikke alvorlig skadet, og fikk behandling av ambulansepersonell på stedet. Bilfører ble avhørt på stedet, skriver politiet avslutningsvis på Twitter.

Søndag var to biler involvert i en ulykke på Kalbakken. To biler hadde kollidert, trolig som følg av vannplaning på den ene bilen. Den ene bilen skal ha kollidert i autovernet og den andre bilen kjørte i grøfta. Førerne ble avhørt på stedet.