Tommy Løvlien rydder unna i buskveksten.
Tommy Løvlien rydder unna i buskveksten. FOTO: Jamil DostBilde 1 av 3
Bilal Nasir gir tommel opp for stemningen på Furuset.
Bilal Nasir gir tommel opp for stemningen på Furuset. FOTO: Jamil DostBilde 2 av 3
En god gjeng på jobb.
En god gjeng på jobb. FOTO: Jamil DostBilde 3 av 3

Norway Cup på Furuset:

Gjengen som alltid stiller opp

Tommy og Bilal er kun to av flere som bidrar til at alt går på skinner ute på Furuset. De jobber frivillig, og Norway Cup hadde ikke vært det samme foruten dem.

Når det spilles 181 kamper på Furuset, er det naturlig å påberegne noe søppel rundt omkring på sletta. Av den grunn er det gledelig at gjengen fra Furuset IF Fotball Unified stiller opp for å holde sletta så ren som overhodet mulig. De plukker søppel og rydder unna forvokste busker og gress.

Ansvarlig for den pliktoppfyllende gjengen er Liv Marit Andreasen. Hun forteller at de har stilt til dugnad siden søndag, og at de har startet rundt kl. 10.00 hver dag. Etter oppstart følger et par timer med intensiv søppelplukking før de tar seg en velfortjent pause. Liv Marit legger videre til at dette heller ikke er første året deres med dette ansvaret.

Hennes trofaste medhjelpere består av blant andre Tommy Løvlien og Bilal Nasir. Førstnevnte holder på å rydde i busker like ved parkeringsplassen når vi slår av en prat. Tommy har stått på siden tirsdag, og han melder om at det har gått svært bra! Han stortrives med arbeidsoppgavene og synes det er gøy å jobbe ute. Han benytter anledningen til å skryte av medarbeiderne sine.

– Dette er en herlig gjeng som gjør en veldig god jobb. Det er gøy å jobbe med dem, forteller Tommy. 

Bilal er helt enig med Tommy og synes det er utrolig gøy å jobbe med vennene sine. De har det gøy på jobb, samtidig som de legger ned en utrettelig innsats for å holde sletta ren.

Med så mye fotball i bakgrunnen kan vi forstå at Tommy og co. trives med dugnadsvaktene. Det gir energi å jobbe under slike omstendigheter, og Tommy klarer ikke å legge skjul på at han gjerne skulle spilt selv. Å få på seg fotballskoene og innta kunstgresset frister, men han er fullstendig klar over at plikten kaller, og da gjennomfører han – slik resten av gjengen gjør.

På bildet ser du Kelvin Mannawarajan, Bilal Nasir, Tommy Bekkelund, Liv Marit Andreasen, Tommy Løvlien og Håkon Neuendorff. FOTO: Jamil Dost