Frivillighet

Arne Bamer fra Lions stoppet innom avishuset for å levere ti poser med strøgrus. Dette kommer veldig godt med, ettersom det er meldt mildvær de neste dagene.

Lions i aksjon: Strøsingel er en redning for mange på det glatte føret

Abonnement
NOMINERT TIL PRIS: Ingrid Settem og Ellingsrud musikalteater er nominert til Frivillighetsprisen 2023.

Finalist til Frivillighetsprisen: – Litt overveldende og veldig beærende

TOTALT OVERRUMPLET: Adnan Naeem befant seg plutselig i rampelyset da han i stedet for å dra på et politioppdrag ble stående ansikt til ansikt med en kameramann og Silje Norendal.

Adnan trodde han skulle på spesialoppdrag – i stedet ble han kåret til Årets ildsjel i Oslo

Abonnement
Sånn som med mange andre fra dalen, er Nikolai glad i fotball, men hans engasjementet gjør at han skiller seg fra mengden.

Hjertet slår for lokalmiljøet: Nikolai trår til der det trengs

Abonnement
Ungdommen serverer alt fra kaffe og brus, til vafler og kaker.

Frivillig ungdom som bidrar

Tommy Løvlien rydder unna i buskveksten.
Norway Cup på Furuset:

Gjengen som alltid stiller opp

FANT ALT: BUA på Romsås hadde alt June Engeland trenger i forbindelse med helgas tur til «Vinjerock». Jan Erik Rudshagen (f.v.) Per-Henrik og Aina Sørensen er glade på hennes vegne og ønsker god tur.

BUA på Romsås reddet helgen for June og venninnene

Abonnement
Cristiano Aubert i Matsentralen og prosjektleder ved Aktivitetshuset Bjerke, Norunn Hexeberg, kan nyte chili con carne sammen også til neste år, etter at byrådet valgte å bevilge 150.000 kroner til videre drift. Foto: Caroline Hammer
Mange er avhengige av Matsentralen:

– Folk som før har hatt grei økonomi, trenger nå hjelp

Abonnement
EN INNSATS FOR ANDRE: Marianne Helle liker å se nøyaktig hva hennes bidrag gjør. Derfor har hun besøkt Oslo sentrum på kalde vinterkvelder for å gi bort varme klær, soveposer og varm drikke til dem som ikke har et trygt sted å være. Foto: Caroline Hammer
Vil dele ut varme klær til de som må sove ute:

– Tror mange vil bidra, så lenge de ser hva det går til

Abonnement
MENINGSFYLT HVERDAG: Marianne Bjøren (f.v.), Kirsten Berg og Ebele Liv Hagen er tydelige på at det å kunne hjelpe en annen familie er en meningsfull og hyggelig jobb. De håper at flere lar seg inspirere til å gjøre det samme. Foto:
Når familier trenger hjelp, kobles de på:

– Føler at jeg kan bidra

Anette Trettebergstuen, kulturpolitisk talsperson, Arbeiderpartiet.
 Foto:
Groruddalsdebatt:

Ap vil ha dugnad for frivilligheten

Abonnement
BYDELSMØDRE: Initiativtaker i Bydelsmødre Nasreen Begum foran i midten, sammen med noen av de frivillige. Foto: Marius Sørhus. Foto:

Bydelsmødrene blant årets finalister til Frivillighetsprisen

Abonnement
ALDERSVENNLIG BY: Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) er opptatt av at man fyller de ekstra leveårene man nå har med noe meningsfylt for både seg selv og fellesskapet. Foto:

Dugnad for eldres frivillighetsdeltakelse

Abonnement
BARE Å BRUKE! Men da må man rydde opp etter seg, slik kulturbyråd Rina Mariann Hansen og kontorleder Lennart Nordenflycht her gjør, under oppsyn av rektor Audun Haardal. Nå håper trioen at frivilligheten flytter inn på Årvoll skole. Foto:
Inviterer frivilligheten inn dørene:

Skolen som kultursentrum

Abonnement
VEDKLØYVING: Byråd Tone Tellevik Dahl får instruksjoner av «sjefskløyver» Per Søggård (rød jakke). Bak til venstre står byrådssekretær Halvard Hølleland, deretter styremedlem i «Operasjon Ved» Odd Gokstad, og delvis skjult bak Tellevik Dahl, styreleder Henning Stene. Foto:

Kommunal støtte til Operasjon Ved

Abonnement
PÅ KONFERANSE: Prosjektleder Lars Eivind Bjørnstad, eldrebyråd Tone Tellevik Dahl, BU-leder Bjørn Lundberg i Bydel Bjerke, byrådsleder Raymond Johansen og bydelsdirektør i Bydel Bjerke, Bovild Tjønn. Foto:
Seminar om nettverk og frivillighet for seniorer:

Delte erfaringer om
bydels-samarbeid

Abonnement
MER OVERSIKT: Sahar Ahzami og Ivar Morken (Ap) fra oppvekst- og kulturkomiteen og Alna bydelsutvalg er begge enige om at det er på tide å få mer oversikt over all frivillighet som skjer i bydelen. Foto:
Ny frivillighetskoordinator i Bydel Alna:

– Skal skape rom for frivilligheten

Abonnement
MYE SOM SKJER: Andrine Johansen (Ap), Tale Pleym (SV) og Mari Rise Knutsen (R) ønsker å belyse alt det positive og forebyggende ungdomsarbeidet som eksiterer i bydelen. Foto:

– Det skjer mye
positivt i dalen

Abonnement
HYLLET: Ordfører Marianne Borgen og BU-leder Rashid Nawaz (i Oslodrakt) fikk æren av å åpne hele seansen. Foto:

Hyllet sine helter

Abonnement
STOVNERHELTENE SKAL FRAM I LYSET: Leder av Mangfold-, oppvekst- og kulturkomiteen, Anette Trondal Olsen mener det er viktig å hylle de som står ekstra på for Stovner bydel. Derfor gjør de om på bydelsprisene og hyller Stovnerhelter i fem nye kategorier.
 Foto:
Bydel Stovner gjør helomvending med bydelsprisen:

Vil hylle forbilder
i fem kategorier

Abonnement