IKKE ENIG: Fylkessekretær i Oslo Arbeiderparti Øyvind Slåke er ikke enig i kritikken fra Steinar Saghaug.
IKKE ENIG: Fylkessekretær i Oslo Arbeiderparti Øyvind Slåke er ikke enig i kritikken fra Steinar Saghaug. FOTO: UkjentBilde 1 av 1

Oslo Arbeiderparti svarer: – Vi er ikke enige med deg, Steinar

I et langt innlegg på Facebook kommer Steinar Saghaug med krass kritikk mot eget parti. Han mener at partiet systematisk og bevisst utelukker eldre personer i partipolitisk arbeid. Det er ikke Oslo Arbeiderparti enig i.

Øyvind Slåke, fylkessekretær, svarer på vegne av Oslo Arbeiderparti. Han skriver at partiet ikke kjenner seg igjen i Saghaugs kommentarer.

«Oslo Arbeiderparti har flere hundre tillitsvalgte i partilag, råd og utvalg. Her er mange seniorer med. I bystyret er vårt eldste medlem 85 år. I styret i Oslo Arbeiderparti har vi seniorer. Og i programkomiteen for nytt bystyreprogram hadde vi flere seniorer. For å nevne noen eksempler,» skriver Slåke innledningsvis.

Fyrer løs mot ledelsen: «Jeg har nå bestemt meg for å si NEI til alle verv i Oslo Arbeiderparti»

Han stiller seg derfor uforstående til kritikken om at eldre partimedlemmer ikke brukes.

«Når vi setter ned utvalg og komiteer er vi opptatt av mangfold og ha en sammensetting som gjenspeiler bredden i partiet, inkludert alderssammensetting. Det syns jeg vi klarer godt i de fleste sammenhenger,» skriver Slåke.