RØDTVET: En leilighet i Sandåsveien står for prisrekord på Rødtvet (Foto: Oh Shots). Foto: Oh Shots
RØDTVET: En leilighet i Sandåsveien står for prisrekord på Rødtvet (Foto: Oh Shots). Foto: Oh ShotsBilde 1 av 1

Salgsrekord i Sandåsveien på Rødtvet

Leiligheten i Sandåsveien gikk til slutt for 73.534 kroner pr. kvadratmeter.

Snittet for tilsvarende leiligheter på Rødtvet og Kalbakken de siste tre årene er 56.686 kroner pr. kvadratmeter, opplyser eiendomsmegler Daniel Bigom til avisa.

– Det var en veldig fin leilighet. Alle rom hadde god standard med fine, lyse kontraster og var pusset opp i flott stilvalg, sier Bigom i Privatmegleren på Linderud senter.

1. mars ble det satt salgsrekord i Sandåsveien på Rødtvet. 3-romsleiligheten sto oppført med en prisantydning på 4,3 millioner kroner, og gikk til slutt for 4,87 millioner kroner, med totalpris på 4,926 millioner kroner. Det er ikke bare rekord for en 3-roms på Rødtvet, men også naboområdet Kalbakken, hevder Bigom.

– Det er en helt rå salgssum. En tilsvarende bolig gjort om til 4-roms ble solgt like før til 4.550.000, kommenterer Bigom.

– Det er uten tvil rekord. Du finner ingen høyere solgtsum/totalpris enn dette på Rødtvet/Kalbakken.

Mange kvaliteter

Leiligheten trakk mange interessenter. 24 kom på visning og seks var med i budrunden. Til slutt var det et ungt par som nå kan kalle seg Rødtvet-beboere.

– Rødtvet er generelt sett et godt sted å bo med høy trivsel blant beboere. Du har marka som nærmeste nabo, og matbutikker, skoler og barnehager er også like ved, samt kort vei til sentrum med t-bane. Ellers et spennende område med utvikling rundt t-banen som blir positivt på sikt.

– Kommer vi til å se flere objekter på Rødtvet gå for en slik sum fremover?

– Jeg tror vi skal se en del gode salg på Rødtvet, men om vi topper denne summen er usikkert. Standarden har en god del å si for folks betalingsvilje, sier Bigom og legger avslutningsvis til at selger, og ikke minst kjøperne, naturligvis var strålende fornøyd.