KOMMER TIL STOVNER: Statsminister Jonas Gahr Støre kommer til Stovner på onsdag. Da kan du stille spørsmål til landets sjef. Roar Gravdahl er leder av Stovner Arbeiderparti og gleder seg enormt til besøket.
KOMMER TIL STOVNER: Statsminister Jonas Gahr Støre kommer til Stovner på onsdag. Da kan du stille spørsmål til landets sjef. Roar Gravdahl er leder av Stovner Arbeiderparti og gleder seg enormt til besøket.Bilde 1 av 2
SPENT LOKALLAGSLEDER: Roar Gravdahl gleder seg enormt til å ta i mot statsministeren på onsdag.
SPENT LOKALLAGSLEDER: Roar Gravdahl gleder seg enormt til å ta i mot statsministeren på onsdag.Bilde 2 av 2

Alle er velkommen når statsministeren besøker Stovner på onsdag. – Vi gleder oss enormt

Onsdag 15. mai er bare å markere i kalenderen. Den kvelden kommer statsminister Jonas Gahr Støre til Stovner videregående skole for å bli med på et åpent folkemøte.

Hvordan skal hverdagen vår, lommeboka og verden bli tryggere? Det er spørsmålet Jonas Gahr Støre skal forsøke å svare på når han neste uke kommer til Stovner. I regi av Stovner Arbeiderparti stiller han opp både for å innlede og svare på spørsmål fra oppmøtte.

– Dette møtet er dagen etter at revidert nasjonalbudsjett blir lagt fram, så vi regner også med at Støre vil snakke om de økonomiske prioriteringene de har gjort for å sørge for at vi får trygge økonomiske rammer nå som renta er høy, sier Roar Gravdahl, leder i Stovner Arbeiderparti.

Støre tok initiativ

Å få statsministeren på besøk er ingen hverdagsting. Da er det ekstra moro at det faktisk var statsministeren selv som tok initiativ til å få til møtet.

– Dette har vært i planleggingsfasen en stund. Støre hadde besøkt Stovner politistasjon og fått en omvisning der og hørt litt om RISK. Da tok vi en prat, og han sa at han gjerne ville komme opp igjen til Stovner for å møte flere i området, sier Gravdahl fornøyd.

Etter en del planlegging, så ble det slik. For lokallagslederen betyr det mye å få sjefen på besøk.

– Det er en begivenhet, absolutt. For oss i lokallaget er det viktig å kunne få vise fram den jobben vi gjør lokalt, og det får vi anledning til nå.

SPENT LOKALLAGSLEDER: Roar Gravdahl gleder seg enormt til å ta i mot statsministeren på onsdag.

Blir kjent med Stovner

Støre kommer ikke bare til møtet, kan Gravdahl samtidig avsløre. I forkant skal han møte bydelen og få høre litt om de forskjellige tilbudene i bydelen.

– Det gir ham en mulighet til å bli litt bedre kjent med Bydel Stovner, sier Gravdahl, som gleder seg over at statsministeren nå får en gyllen anledning til å bli bedre kjent med både Stovner som område og ikke minst – menneskene som fyller bydelen.

Det åpne møtet er i aulaen til Stovner videregående skole. Det er gratis å delta, men du bes om å melde deg på. Det kan du gjøre ved å sende en e-post til oslo@arbeiderpartiet.no. Møtet starter klokka 18.00.

Meld deg på

Det åpne møtet er i aulaen til Stovner videregående skole.

Det er gratis å delta, men du bes om å melde deg på. Det kan du gjøre ved å sende en e-post til oslo@arbeiderpartiet.no.

Møtet starter klokka 18.00.