Bydel Stovner

GLEDENS DAG: Det er Pride-måned, og på mandag heiste Bydel Stovner tradisjonen tro regnbueflagget. Det skal få henge hele måneden. I år er det bydelsdirektør Anna Ryymin (f.v.), Henriette Nielsen (H) og BU-leder Rashid Nawaz (Ap) som tok jobben med å heise flagget.

Pride-flagget vaier igjen

STÅR MED BEBOERNE: For Bjørn Halme (t.v.) og Rashid Nawaz handler det nå om å få løftet saken til et høyere politisk nivå. De mener sunn fornuft må komme fram.

Haugenstua borettslag: – Rehabilitering må til, men prislappen kan ikke være å sette folk på gata

Abonnement
Bildeserie
SMIL: Selfie med statsministeren.

Selfie med statsministeren da han besøkte Stovner denne uka

KOMMER TIL STOVNER: Statsminister Jonas Gahr Støre kommer til Stovner på onsdag. Da kan du stille spørsmål til landets sjef. Roar Gravdahl er leder av Stovner Arbeiderparti og gleder seg enormt til besøket.

Alle er velkommen når statsministeren besøker Stovner på onsdag. – Vi gleder oss enormt

ØNSKER Å BIDRA: Ferd har satt i gang en satsing i fire bydeler. De vil gjerne jobbe enda tettere med bydelene for å finne behov og hvordan de kan bidra. Her med Sabha Qureshi-Holen (f.v.), Henriette Skretteberg og Katinka Greve Leiner.

Ferd vil bidra i Groruddalen: – Vil vise det fine i bydelene

TRYGGERE SKOLEVEI: Politikere, foreldre, skoleansatte og elever kan glede seg. Etter mange, mange år med forsøk på utbedring av skoleveien ved Høybråten skole, er det nå klart at Bymiljøetaten vil gjøre Bergtunveien enveiskjørt. Her med Rashid Nawaz (f.v.), Jorid Næss-Torheim, Ricke Müller, Maren Møller og Ingvild Møller.

Foreldre og elever har blitt hørt: Skoleveien blir endelig tryggere

Bildeserie
GLEDESDAG: Byråd Anita North (H, t.v.) og divisjonsleder i Oslobygg, Ketil Asklien, har sett fram til byggestart lenge. Nå er de endelig i gang.

Første spadetak for ny spesialskole. – Det kommer til å bli så fint å få en helt ny skole som oppfyller alle kravene

Abonnement

Nå er det klart hvem som blir bydelsdirektør i bydelene Alna og Stovner

Se hvem som har søkt bydelsdirektør-jobbene i Alna og Stovner

BLI FIN PÅ HÅRET: BU-leder Rashid Nawaz (Ap, foran) håper at ungdommene som nå har startet egen barbershop på Jobbsenteret får det travelt på onsdagene fremover. Da er denne gjengen klare for å sikre at både hår og skjegg ser best mulig ut.

Stovner-ungdommene lager sin egen arbeidsplass

Abonnement
HVA BLIR NAVNET?: Rashid Nawaz trenger inspirasjon og ber nå Bydel Stovners innbyggere om å komme med sine forslag til hva den nye skolen på Stig skal hete.

Hva skal den nye skolen hete?

ÅRETS ILDSJEL: Zahra Hassan Jama ble tirsdag gratulert av BU-leder Rashid Nawaz (Ap) for den innsatsen hun har lagt ned.

Stovners ildsjelpris: Zahra har lært kvinner å sy i fem år

JULEGAVE FRA BYDELSNISSEN: Det blir jul også i år, kan Andreas Welander i Frelsesarmeen (f.v.), Husnain Ashad i Stovner Leaderz, BU-leder Rashid Nawaz (Ap), Anett Jørgensen fra menigheten og Sadia Aamir i Kirkens Bymisjon slå fast.

Julenissen Rashid med verdens beste julegave

Abonnement
SØKER NYE ANSATTE: Kommunaldirektør Svein Lyngroth søker etter nye bydelsdirektører i Bydel Stovner og Bydel Alna. (Foto: Sturlasson/Oslo kommune).

Søker nye ledere i to Groruddals-bydeler

Abonnement
BUDSJETTFORSLAGET ER KLART: Konstituert bydelsdirektør Tore M. Andresen (t.v.) kunne torsdag offisielt overrekke budsjettet for 2024 til Rashid Nawaz (Ap).

Stovner-budsjettet: – Ingen fare for ungdomsklubb og seniorsenter

Abonnement
NÅ FORSVINNER EKSTRAKOSTNADEN: Ombir Upadhyay (Frp, f.v.), Sammia Naz Zaeem (R) og Håvard Braserudhaget (H) gleder seg over at de nå kan gi beboere i Bydel Stovner en litt enklere hverdag, etter at de tre partiene har gått sammen for gratis beboerparkering i bydelen.

Julegave fra Stovner-flertallet: Nå blir det gratis å parkere i egen gate

Abonnement
Rashid Nawaz (Ap) fortsetter som BU-leder.

SISTE: Arbeiderpartiet inngår samarbeid med SV, Høyre og Frp i Stovner bydel

Abonnement
SNART I MÅL: Rashid Nawaz (Ap) bekrefter at partiene i Stovner BU nærmer seg mål i forhandlingene.

Forhandlingene i gang i Bydel Stovner

Abonnement

Sjekk hvem som skal styre din bydel – nå begynner forhandlingene

Abonnement
Oversikt over en del av Stovner bydel fra toppen av Stovnertårnet, til venstre ser vi ridesentret med Øvre Fossum gård, den videregående skolen rett fram og sentret til høyre.

Stovner har høyest sykefravær i Oslo

Abonnement