Tenåringen ble funnet hardt skadet ved Grorud busstasjon og fikk førstehjelp her. Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde.
Tenåringen ble funnet hardt skadet ved Grorud busstasjon og fikk førstehjelp her. Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde. FOTO: Øystein KiellandBilde 1 av 5
Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde fredag kveld, da en ung gutt ble knivstukket på Grorud. Politiet har sperret av et område også ned mot t-banestasjonen. Han ble funnet oppe ved busstasjonen.
Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde fredag kveld, da en ung gutt ble knivstukket på Grorud. Politiet har sperret av et område også ned mot t-banestasjonen. Han ble funnet oppe ved busstasjonen. FOTO: Øystein KiellandBilde 2 av 5
SIKTET FOR DRAPSFORSØK: En 17-åring ble knivstukket på Grorud og nå er en jevnaldrende gutt siktet for å ha forsøkt å drepe ham.
SIKTET FOR DRAPSFORSØK: En 17-åring ble knivstukket på Grorud og nå er en jevnaldrende gutt siktet for å ha forsøkt å drepe ham. FOTO: Øystein KiellandBilde 3 av 5
En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld.
En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld. FOTO: Øystein KiellandBilde 4 av 5
En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld.
En tenåring ble funnet med stikkskader ved Grorud busstasjon fredag kveld. FOTO: Øystein KiellandBilde 5 av 5

Tenåring hardt skadet etter knivstikking på Grorud. Fraktet til Ullevål sykehus

Det var rett etter klokka 20 fredag kveld at politiet fikk melding om at en person var stukket med en skarp gjenstand, som man antok var en kniv.

Politiet rykket ut med flere patruljer og fant en skadet person, en ung gutt i tenårene, rett ved busskuret på Grorud busstasjon.

Gutten fikk umiddelbar behandling, ambulanse kom hurtig til stedet og fraktet den skadde til Ullevål sykehus. Det ble slått fast at det er snakk om en alvorlig skade.

Det er ennå uklart eksakt hvor hendelsen skjedde, noe politiet jobber med å få klarlagt nærmere.

Det er usikkert hvor selve hendelsen skjedde fredag kveld, da en ung gutt ble knivstukket på Grorud. Politiet har sperret av et område også ned mot t-banestasjonen. Han ble funnet oppe ved busstasjonen. FOTO: Øystein Kielland

Innsatsleder Steinar Bjerke uttaler til blant annet VG at han håper at vitner som har sett eller hørt noe om hendelsen, og som politiet ennå ikke har pratet med, vil kontakte politiet slik at de i første omgang kan finne ut hvor hendelsen fant sted. Politiet har så langt avhørt noen vitner, men kan ennå ikke gi noen detaljer av hva som har kommet fram. De går også gjennom overvåkningskameraer.

Det er stor aktivitet utover kvelden, vi i lokalavisen observerer at politiet fremdeles har et stort mannskap til stede og jobber med undersøkelser både på t-banestasjonen (som foreløpig har blitt stengt), torget og ellers på Grorud for å sikre eventuelle spor.

Offeret ble funnet på selve bussholdeplassen ved busskuret, men det er ennå ikke klart om det var akkruat der hendelsen skjedde. Det er noe av det politiet for øyeblikket forsøker å kartlegge.
Det er foreløpig ingen mistenkte i saken.

Det var mange folk på stedet, hvilket er naturlig med tanke på to store dagligvareforretninger som fremdeles er åpne, bensinstasjon og pizzautsalg, samt at dette er et knutepunkt for buss og t-bane hvor det ferdes mange mennesker. Så det var flere som hadde kommet til uten at de hadde fått med seg hva som egentlig skjedde.