rossignol
Bilde 1 av 1

Bli med på skifesten i Groruddalen: Rossignolrennet 2024!

Lørdag 10. februar inviterer entusiastiske skiløpere og tilskuere til årets høydepunkt i Groruddalen – Rossignolrennet 2024!

Arrangørene, som består av veteraner og unge, samt lovende funksjonærer fra Lillomarka Skiklubb og Årvoll IL lover en dag fylt med sportslig glede og fellesskap i Lillomarka Arena.

Rossignolrennet, som for første gang ble arrangert i 2009, har blitt en stolt tradisjon i lokalmiljøet – kun avbrutt én gang som følge av covid-restriksjoner. Takket være en snøfull vinter, samt fantastisk snøproduksjon, kan arrangørene i år skilte med ekstra brede og flotte løyper, perfekt for klassisk langrenn. 

Fellesstart for aldersbestemte klasser starter klokka 10. Dette er en dag hvor både unge aspiranter og erfarne skiløpere kan måle krefter og teknikk. Alt fra barn på åtte år og oppover til drevne skiløpere i seniorklassen kommer for å delta i rennet.

– Takket være et fruktbart samarbeid med Oslo kommune og Bymiljøetaten kan vi garantere fantastiske skispor. Det forventes en deltakelse på mellom 600 og 800 skiløpere, noe som tegner til at det blir en festdag for alle skientusiaster, forteller Øyvind Mobakken fra Rossignol Norge.

Videre oppfordrer han alle til å komme og heie på deltakerne. Det er begrenset med parkeringskapasitet ved Badedammen. Det anbefales derfor å parkere ved Ammerud eller pukkverket, hvor Oslo kommune har ryddet plass for ekstra parkeringsmuligheter. 

Mobakken minner også om at en ikke må glemme å smake på deres lokale og deilige sveler.

Rossignolrennet er mer enn bare et skirenn; det er en feiring av skisporten og samhold.

Mobakken og resten av arrangørene som har gjort dette mulig gleder seg til å se en masse publikum som heier og koser seg langs løypa.

Nyttig informasjon

Start

Første start er kl. 10.00

Rennkontor/salg

Alt foregår i Lillomarka Arena. Det vil være salg av kaffe, kaker, sveler, brus og pølser med mer.

Parkering

På tilstøtende parkeringsarealer.

Parkeringslotto – vinn flotte premie. Kr. 100,- til Vipps 706900.

Det trekkes ut flere kule premier fra Rossignol og Rottefella. Alle kan kjøpe lodd og være med i trekningen.

Arrangørene oppfordrer til bruk av kjøring med fulle biler og kollektivtransport pga. lav parkeringskapasitet. Henvisninger om parkering fra parkeringsvakter skal respekteres.