Lillomarka Skiklubb

Bildeserie
FINT DRIV: Amalie Moldestad (13) synes det er spesielt artig å være med i Oslo rulleskicup når det går på hennes egen hjemmebane i Lillomarka Arena.

Full rulle på rulleski i Lillomarka arena

Abonnement
KRETSMESTRE: Årvoll-duoen Sander Haukvik-Jensen og Mons Melbye gikk begge til topps i helgens kretsmesterskap i Lillomarka arena. Foto: Tom Evensen
Tok ansvar på hjemmebane:

KM-suksess for Årvoll-gutta

Abonnement
VENTER STORINNRYKK: Til helgen smeller det i Lillomarka arena når Lillomarka Skiklubb og Årvoll ILs skigruppe skal arrangere KM. Rennleder Øyvind Mobakken gleder seg til en skikkelig skifest, og minner samtidig om at det kan bli folksomt i området og at turgåere bør vurdere alternative utfartsparkeringer. Foto:
Klare for KM og skifest:

Venter 1600 skiløpere til helgen

Abonnement
I KJENTE OMGIVELSER: Her er Øyvind Mobakken i kjente omgivelser – foran Lillomarka arena som han har vært med på å drive fram, og som han blant annet nå har fått forbundets ildsjelpris for. Foto:
Hedret av forbundet:

Øyvind er årets ildsjel

Abonnement
Foto:
Multisportuka 2022:

Idrettsglede uten sidestykke

Abonnement
Martin Lindvik vant special olympics med god margin. På pallen fra venstre: Kristian Hårstad Trana (Koll IL), Martin Lindvik (Lillomarka Skiklubb) og Torger Helle Schia (Koll IL). Foto:
Rossignolrennet:

Ekte skiglede i Lillomarka arena

Abonnement
SKIRENN: Til helgen er det duket for Rossignolrennet i Lillomarka Arena igjen. Arrangørklubben, Lillomarka Skiklubb, varsler at det kan bli vanskelig med parkering ved Badedammen for andre markabrukere og ber de velge andre utfardssteder. Foto:
Nabovarsel:

Venter storinnrykk til helgens Rossignolrenn – velg andre utfartssteder enn Badedammen

Abonnement
Terje Jemterud tok imot prisen på vegne av klubben Foto: Privat

Skipris til Lillomarka Skiklubb for teknisk nyvenning under pandemien

Abonnement
Utsikt fra Lilloseter i retning Romsås. Foto:
Groruddalsdebatt:

Lavmål fra Lillomarka Skiklubb

Abonnement
TOMMEL OPP: I 13 år har Øyvind Mobakken (til venstre) og Gudbrand Bakke jobbet for Lillomarka Arena. Nå er den ferdigstilt. Foto: Sindre Veum Apneseth
– Årets beste julegave:

Lillomarka Arena ferdigstilt

Abonnement
STORE MULIGHETER I LILLOMARKA: Gudbrand Bakke (t.v.) og Mathilde Tybring-Gjedde (H) gleder seg til å se hvordan årets skisesong i Lillomarka vil arte seg. Foto:
Mathilde Tybring-Gjedde (H) besøker Groruddalen

Fem klubber, en arena og en stortingsrepresentant

Abonnement
BASE: Lillomarka Arena var base for Multisportuka 2020. Foto:
Full rulle i Lillomarka Arena:

Idrettsglede – tross korona

Abonnement
ÅRETS IDRETTSLAG: Bildet er tatt under årets Rossignolrenn og viser noen av jentene i de yngre klassene fra Lillomarka Skiklubb. De er nå alle medlemmer i det som er årets idrettslag i Oslo. Foto:
Utsatt prisutdeling, men Lillomarka Skiklubb til topps:

Årets idrettslag i Oslo!

Abonnement
JUBELROP: Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap), Gudbrand Bakke fra Lillomarka skiklubb, byrådsleder Raymond Johansen (Ap) og Ole-Jørgen Pettersen fra Bydel Grorud kan juble for 36 millioner til første etappe i Lillomarka Arena.

 Foto:
Jubel for Lillomarka Arena:

Lillomarka Arena
får penger

Abonnement
MANGLER MIDLER: Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) forteller at hun har fått opplyst at det ikke er tildelt spillemidler til Lillomarka Arena, og at det generelt mangler midler til prosjektet. Hun kan ikke svare på når spaden kommer i jorda.
 Foto:

Jakter på midler

Abonnement

SKUFFET: Leder av Lillomarka og Oslo skikrets, Gudbrand Bakke og leder av skiskytterkretsen i Oslo og Akershus, Jon Haugan, viser Odd Einar Dørum Per Trygve Hoff (H) og Odd Einar Dørum (V) hvor arenaen skal utvikles. Politikerne er skuffet over svaret de har fått fra byråden.
 Foto:
Lillomarka-sjokk om byggestart:

– En skikkelig kalddusj

Abonnement

MÅ PLANLEGGE BEDRE: Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) mener Lillomarka idrettspark må deles opp i flere omganger for å få til finansiering og gjennomføring. Hun mener man må finne ut hva som er viktigst å starte med, og begynne der. Derfor utsettes prosjektet til neste års budsjettforhandling.
 Foto:
Idrettsbyråden om Lillomarka Arena:

Vil ta det etappevis…

Abonnement
ÅTTENDEPLASS: Øystein «Pølsa» Pettersen gikk i mål til en åttende plass under helgens Jizerska Padesatka i Tsjekkia. (Arkiv.) Foto: Vestpress

Glitrende skihelg

Abonnement