MÅLSKYTTERE: Disse jentene gjorde Hasle-Lørens åtte mål i helga. Sofie Fjellvang (fra venstre), Emilie Solhaug Jensen og Karen Jensen. Foto:Bilde 1 av 1

Fem poeng på én helg for Hasle-Lørens kvinnelige iskrigere

Med to seire i Lørenhallen i helgen kunne Hasle-Lørens kvinnelige iskrigere i det minste hatt sølvet i lomma, men dessverre glapp det litt i søndagens kamp mot Wing, slik at det ene poenget ble med tilbake til Trondheim.

Lørdag startet Hasle-Løren-damene med stor fart og godt pasningsspill og satte trønderne skikkelig på plass. Etter 3-1 etter første periode ble det litt tyngre utover i kampen, men med hattrick av lagets kaptein Sofie Fjellvang og to nettkjenninger av Emilie Solhaug Jensen ble det en transportetappe inn og mer spilletid på dem som normalt ikke slipper til så mye på isen.

Tøffere på søndag

Søndag morgen gikk det mye tyngre, og Wing gikk opp i ledelsen før to minutter var spilt. Heldigvis klarte Emilie Solhaug Jensen å sette en svært viktig puck i målet. 1-1 holdt seg kampen igjennom, og Karen Jensen lyktes med å sikre to viktige poeng i sudden death.

Takket være storspill av keeper Emilie Ilseng Kristiansen slapp hjemmelaget med skrekken i en kamp med hele 42 utvisningsminutter. Det skyldtes for øvrig mer en svak dommerstand enn stygt spill.

Serieleder’n neste

Til helgen har Hasle-Løren trippelkamper mot serieleder Stavanger. Stavanger har ikke avgitt et eneste poeng denne sesongen. Skulle Hasle-Løren vinne alle tre kampene, er det de som er på gullsporet.

Kampfakta

Ishockey, Eliteserien, kvinner:

Hasle-Løren – Wing 6-1 (3-1, 3-0, 0-0)

Lørenhallen

Tilskuere: 45

Mål for Hasle-Løren: Sofie Fjellvang (3), Emilie Solhaug Jensen (2) og Karen Jensen.

Utvisninger: 7×2 min H-L, 4×2 min. Wing

SKUDD: 39-20.