HEDERLIG: Mikkel Fjellhammer Martinsen får et klapp på skulderen og noen oppmuntrende ord av Lizzy-keeper Sylvanus Parkins. Foto:
HEDERLIG: Mikkel Fjellhammer Martinsen får et klapp på skulderen og noen oppmuntrende ord av Lizzy-keeper Sylvanus Parkins. Foto:Bilde 1 av 2
GOD: Kristoffer Babajide brøytet seg gjennom motstanderne med sin enorme fysikk. Men mot Lizzy ble det tøft, selv for Babajide. Foto:
GOD: Kristoffer Babajide brøytet seg gjennom motstanderne med sin enorme fysikk. Men mot Lizzy ble det tøft, selv for Babajide. Foto:Bilde 2 av 2

Møtte sin overmann i ghanesisk motstander

Årvoll G19 gikk på et knepent tap mot Lizzy Football Club i kvartfinalen, men kaptein Mikkel Fjellhammer Martinsen mener årets Norway Cup har vært vellykket.

I fredagsutgaven av papiravisa kan du lese om Årvoll som tok seg videre fra 1/16-delsfinalen i A-sluttspillet etter å ha slått Eidskog 5-3 på straffer på torsdag. Torsdag kveld ventet Askøy i 1/8-delsfinalen, men vestlendingene hadde ingen sjanse. Årvoll tok seg komfortabelt videre med 2-0 seier og avansement til kvartfinalen. Der ventet Lizzy Football Club, men der tok også Norway Cup-eventyret slutt for Årvolls del.

– Jeg er ikke skuffet, men dette er en kamp vi kunne ha vunnet. Vi hadde litt uflaks i dag, og målet til Lizzy var også litt heldig, konkluderer Fjellhammer Martinsen.

Bekreftelse

Dette er Lizzy Football Clubs andre 1-0 seier over lag fra Groruddalen i årets Norway Cup. Vestli ble slått i gruppespillet. Årvoll var på ingen måte underlegne sin afrikanske motstand.

– Vi er fullt på høyde med dem, men det er ingen tvil om at vi møtte et veldig godt lag. Særlig defensivt var de gode, påpeker kapteinen.

Nå venter fortjent hvile på Årvoll-guttene som kun slapp inn fire mål i løpet av turneringen. Til høsten sparkes serien i gang igjen.

– Dette er helt klart en bekreftelse på at vi er et godt lag. Jeg er fornøyd med guttas innsats. De står fram og kriger for hverandre.

– Det skal selvfølgelig bli deilig med litt hvile, men jeg skulle heller spilt flere kamper, avslutter Fjellhammer Martinsen.

Alle lagene fra Groruddalen er enten ferdigspilt eller slått ut av Norway Cup.