Foto:
Foto:Bilde 1 av 1

Sølv på Haugerud-guttene

Haugerud G15 tok fredag formiddag sølv på Ekebergsletta.

Haugerud har i løpet av fem dager spilt ni kamper og blant annet scoret 28 mål. Fredag hadde venner og familie tatt turen opp til Ekebergsletta for å følge Haugerud-guttene gjennom deres siste kamp i finalen mot Tertnes. Bergenserne avgjorde med med ett mål i hver omgang, mens Jonathan Aarenes (15) scoret Haugeruds ene scoring med et nydelig frispark rett utenfor boksen. Etter kampen var det blandede følelser blant Haugerud-spillerne, men kameratgjengen ble fort enige om at årets innsats på Norway Cup er noe de kan være stolte av.

Slitne ben

Aarenes ser fram til å få hvile de neste dagene.

– Sølv er overhodet ikke dårlig. Vi kom mye lengre enn hva jeg hadde forventet. Jeg er kjempestolt av gutta. Neste år går vi for gull, smiler en hes Aarenes.

Haugerud har spilt over 450 minutter med kamper i løpet av fem dager. Aarenes skryter av bredden i stallen og kvaliteten på lagkameratene sine.

– Vi har vist utrolig bra laginnsats. Alle har fått spille og alle har gjort det bra, vi kan være stolte av oss selv.

Tertnes spillerne jublet hemningsløst, men Aarenes kommer også til huske finalen lenge.

– Det er første gang vi når en Norway Cup-finale. Nå skal det blir veldig deilig med en pause, men jeg skal bruke resten av sommeren på å spille fotball og trene, understreker Aarenes.