TELENORKARUSELLEN: Det er igjen duket for Telenorkarusellen, og alle barn er hjertelig velkommen.
TELENORKARUSELLEN: Det er igjen duket for Telenorkarusellen, og alle barn er hjertelig velkommen. FOTO: Lillomarka SkiklubbBilde 1 av 2
Lillomarka Arena 02
FOTO: Øystein KiellandBilde 2 av 2

Velkommen til Telenorkarusellen i Lillomarka Arena

Tirsdag 30. januar inviteres det til skifest, når Lillomarka Skiklubb, Høybråten og Stovner IL, Hasle-Løren IL og Årvoll IL ønsker alle barn velkommen til skirenn og lek i Lillomarka Arena.

Telenorkarusellen er for alle barn fra 4 år og oppover, og skal være en uhøytidelig mulighet for barna til å gå skirenn uten tidtaking. Dette er et arrangement hvor alle er velkommen!

– Her er det bare å møte opp for alle barn. Barna vil få et startnummer og følger merket løype fra start til mål. Dersom du mangler ski eller annet utstyr, er det mulig å låne gratis, sier sportslig leder i Lillomarka skiklubb, Tiril Friid-Hauglund.

Friid-Hauglund lover at løypa vil bli en morsom utfordring for alle som deltar, og at løypene blir vedlikeholdt daglig for at barna skal få en best mulig opplevelse.

– Løypene består av mange spennende elementer med både slalåm, hopp og kuleløype. I tillegg til dette kan vi informere om at løypene blir vedlikeholdt daglig for at de skal være så bra som mulig til barna kommer, sier hun.

LILLOMARKA ARENA: Det er her Telenorkarusellen vil finne sted. Et fantastisk anlegg for skiglede. FOTO: Øystein Kielland

Friid-Hauglund forteller at dette er noe de har holdt på med i flere år, og at de har fått flere tilbakemeldinger om folk som gleder seg. Hun synes det er viktig å påpeke hvorfor et tilbud som dette kan være bra for barna.

– Vår oppfatning er at barn synes ski er gøy, at det er utfordrende, og at det gir stor mestringsfølelse. Dager som dette kan være med på å introdusere barn til det gode skimiljøet, og legger til rette for å bygge gode vennskap, forteller hun.

Takket være frivillige funksjonærer fra arrangørklubbene er ikke bare skifasilitetene på topp, for det vil også bli servering av deilig mat og drikke.

– Det vil være mulig å ta både middagen og skirennet i ett sett, for her vil det bli servering av sveler, pølser og varm drikke. Det går virkelig ut en stor takk til alle de frivillige som gjør arrangementet komplett år etter år, avslutter en takknemlig Friid-Hauglund med å si.

Disse dagene er det det lagt til rette for at skigleden skal blomstre blant barn og foreldre. På vegne av arrangørklubbene oppfordrer Friid-Hauglund alle som har mulighet til å komme på festen.

Praktisk info:

  • Stedet er Lillomarka Arena. Dagene er 30/1, 13/2 og 10/3.
  • For alle barn fra 4 år og oppover.
  • Gratis å delta og gratis utleie av skiutstyr.
  • De yngste barna bør følges av en voksen, de eldste barna klarer å gå selv.
  • Dersom du ikke har på ski, gå i kanten av løypa.
  • Arrangeres av Lillomarka skiklubb, Høybråten og Stovner IL, Hasle-Løren IL og Årvoll IL