Bjerke BU

BUDSJETTET ER LANDET: Det ble litt uenigheter mellom partiene om hvordan de skulle prioritere, men til slutt valgte 14 av 15 medlemmer å stemme for bydelsdirektørens forslag, med vedtatte endringer.

Bjerke BU: Nå skal frivilligheten på Økern på plass

Abonnement
TAKK FOR NÅ: Etter fire år takker denne gjengen for seg. En del av dem skal bli med videre, men for andre er dette siste gang de skal være med på å bestemme bydelspolitikk.
Bjerke bydelsutvalg:

Samlet for siste gang

Abonnement
BJERKE BLIR BLÅGRØNT: Jørn Kveseth (Frp, f.v.), Tumidajewicz (MDG), Egil Husmo (H) og Aleksander Engevik (V) har blitt enige om å samarbeide de neste fire årene.

Bjerke farges blågrønn

Abonnement
NOK ER NOK: En stor gjeng naboer tok turen til Ulven for å gi klar beskjed til bydelsutvalget om hva de mener må skje med Ridesentertomta.

Bjerke bydelsutvalg: – Veldig åpenbart at planene er «sminke på liket»

Abonnement
– Da Fredensborg kjøpte leilighetene og gjorde dem tilgjengelig for utleie, så endte vi opp med over 30 trygdebeboere hos oss, sa Alexander Standal Bergli under siste bydelsutvalgsmøte i Bjerke. Foto:
Møte i Bjerke bydelsutvalg:

Frykter bolig-kaos i bydelen

Abonnement
TRAFIKKSAKER OG NY DIREKTØR: Det var vei- og trafikksaker som sto høyt på agendaen til Bjerke bydelsutvalg 31. august. I tillegg var det første møtet til den nye bydelsdirektøren Bovild Tjønn. Foto:
Bjerke bydelsutvalg

Trafikk høyt på dagsorden

Abonnement
IKKE VIDERE IMPONERT: Rødts Jon Sandven er ikke imponert over bydelsdirektørens sparebluss og mener barnehagene må få gjenopprettet en stilling til språkopplæring. Dette ble enstemmig vedtatt. Foto:
«Barnehagebonaza» i Bjerke bydel:

– Bydelsdirektøren er redd
for å bruke penger

Abonnement
HET DEBATT: Beboerparkering skapte debatt under bydelsutvalgsmøtet til Bjerke torsdag 20. april i det nye bydelshuset. Foto:

Vurderer beboerparkering

Abonnement
GREI KONTROLL: Stasjonssjef John Roger Lund forteller at politiet har relativt god kontroll på sakene i Bydel Bjerke. Bydelsutvalget, her med Torstein Winger (Ap) og nestleder Brith Dybing (Ap), lyttet med store ører. Foto:
Bjerke bydelsutvalg:

Kriminalrapport om
Bjerke-ungdom

Abonnement
KART: Bydel Bjerke har laget et kart over eksisterende trafikktiltak og forslag til endringer i bydelen. De gule merkene indikerer behovene i bydelen, som fartshumper, fartsgrenser og skilting. Foto:
Bjerke bydelsutvalg:

Kjørte på med trafikksaker

Abonnement
ILLUSTRASJON: Planområdet for Haraldrud av PBE. Foto:
Bydelspolitiker om plan for Haraldrud:

– Katastrofale følger

Abonnement

PRESENTASJON: Bymiljøetaten møtte mannsterke opp til åpen halvtime i Bydel Bjerke. Her forklarer Cathrine Sparre om prosessen videre.
 Foto:
Bymiljøetaten på dypt vann:

Forvirring om Årvolldammen

Abonnement
REDD FOR BAEVANNET: Tharan Fergus og Hege Flesje i Vann- og avløpsetaten redegjorde for badevannskvaliteten i Bjerkedalen park. Den er ikke bra, og de er redd for at det aldri vil bli godt nok til å kunne bade der. I tillegg snakket de om Årvolldammen og planene der.
 Foto:

Bading lite trolig
i Bjerkedalen park

Abonnement
INGEN OVERRASKELSER: BU-leder Bjørn Lundberg (Ap) og bydelsdirektør Kari-Anne Mathisen i Bydel Bjerke kan fortelle om et balansert budsjett som ikke har vært vanskelig å jobbe med.
 Foto:

Et balansert budsjett

Abonnement
SJEFSKLUBBA: Bjørn Lundberg (Ap) ble ny leder av Bjerke bydelsutvalg – med en gammel klubbe. Foto:
Konstituering i Bjerke bydelsutvalg:

Resirkulerte bydelsklubba

Abonnement
FIKK SAGT SITT: Lene Karin Wiberg er engasjert i saken om Slettaløkka 44 og troppet opp på BU-møte for å snakke om hvor godt hun liker seg der. Hun ber om en ordentlig boutvikling av tomta Slettaløkka 44, ikke massiv utbygging som kan skade bomiljøet på sikt.
 Foto:
Områdeutvikling i Bjerke BU:

Kjemper for Slettaløkka

Abonnement