Bjøråsen skole

VERDENS BESTE DAG: Fredag var det åpning av Bjøråsen skoles splitter nye bibliotek. I tillegg til bøker skal det fylles med aktiviteter som elevene er med å velge ut. Fredag var også bursdagen til rektor Rachid Sealiti (t.h) som hadde verdens beste dag på jobben. Her er skolebibliotekar Mari Follerås Myhre og elevrådsleder Marcus Bjørnstad.

Millionsatsing på Bjøråsen skole. Tar leseopplevelsen til nye høyder

Abonnement
DØRENE ER ÅPNE: Irene Bjerknes Skaland, assisterende rektor ved Bjøråsen skole er glad for at elevene nå får muligheten til å ha undervisning på skolen igjen. Foto: Caroline Hammer

Etterlengtet retur til skolen

Abonnement
Foto:

Stenger Bjøråsen skole etter skyhøye smittetall

Abonnement
GGODT HUMØR I HAGEN: Cecilie Skar (f.v.), Kjetil Flateby og Arild Hermstad (MDG) samlet seg i nærmiljøhagen ved Bjøråsen skole for en liten smakstest. Foto:

Rask reising av nærmiljøhage

Abonnement
IVRIGE: Disse elevene er med i prosjektet. Fra venstre står Nassim, studieinspektør Rachid Sealiti, Onur, Taman, Bryan, Thea, Markus, Amalie, Lea, Marwa og Malak. Marwa, Malak, Lea og Taman går i 9. trinn. Resten av elevene på bildet går i 10.trinn. Foto:

Måler luftkvalitet

Abonnement
GJESTER: Det var ikke bare Hallstein Bjercke og Trine Skei Grande som gjestet Bjøråsen denne dagen. Det gjorde også elever fra naboskolen Tiurleiken og lærer Maren. Foto:
Grande og Bjercke på Bjøråsen:

Skole på en litt annen måte

Abonnement
«NYBYGGET»: Det er vemodig og rart å ta farvel med Bjøråsen skole, synes Aud. I første etasje litt til venstre for henne, har hun hatt sitt kontor til siste dag på skolen. Foto:
Etter 44 år på Bjøråsen:

Avholdt lærer takker av

Abonnement
POSITIV EFFEKT: - Miljøet på skolen er blitt bedre etter at Bright ble flyttet fra Bjøråsen og til Tiurleiken, sier barna avisa har snakket med. Foto:

Poteten fra Romsås

Abonnement
FELLESSKAP: Suhur Abdilahi forklarer byråd Inga Marthe Thorkildsen hvordan idrettslinja fungerer... Foto:
Bjøråsen blomstrer:

Fra fortvilelse til fellesskap

Abonnement
UNGE ARRANGØRER: Ungdom og unge voksne på Romsås er i gang med å arrangerer en kulturfestival for nærmiljøet. Foto:
Arrangerer dagfestival på Romsås:

Samler nærmiljøet til fest

Abonnement