Boligutvikling

BEGEISTRET: Kavin Selvakumar (t.v.), Saila Mulinzi, Melat Ghirmay og Tanbir Singh Jaggi noterte ned forlsag på post it lapper de hang på kladdearket sitt. Foto:

Elevrådet på Granstangen ønsker et «Furuset for alle»

Abonnement
SLIK: Dette er slik EBY håper bussterminalen på Grorud blir. Et torg med møteplasser og kafé - rett og slett Grorud sentrum. Foto:
Grorud sentrum utvikles:

Slik kan Grorud bli

Abonnement
MISTER UTSIKT: Per Winger vil ikke erstatte dagens utsikt over byen med utsikt til fem høye boligblokker. Foto:

Frykter tap av utsikt verdt flere millioner

Abonnement
SKEPTISK: Ragnar Torgersen i Kontaktutvalget for velforeninger (KUV) er redd for at begrepet «hyblifisering» vil bli mer og mer utbredt i Groruddalen. Det betyr at villaer ombygges med sikte på å leie ut hybler. Han er redd for økende grad av ulovlig utbygging for fortjeneste og profitt.
 Foto:

Advarer mot
«hyblifisering»

Abonnement
MER POPULÆRT: Meglerne Steinar Gundersen og Werner Holthe hos Privatmegleren Lørenskog forteller at det er alfa omega med lokalkunnskap. De mener også at Høybråten vil fortsette å være populært - spesielt når nye prosjekter står ferdig, som i Linjeveien 13, Folkvangveien 2 og Myrbakkveien. Foto:

Høybråten vokser
med flere prosjekter

Abonnement
PROSJEKT HØYBRÅTEN: Eiendomsmeglerne Werner Holthe (t.v.) og Steinar Gundersen i Privatmegleren Lørenskog roser Høybråten som boligområde. Snart kommer det en enebolig og en tomannsbolig i Folkvangveien 2. Foto:

Med utsikt over
hele Groruddalen

Abonnement
KAN BLI SLIK: Naboer på Lindeberg jobber imot planene om å utvikle høyblokker på Lindeberg. Nå arrangerer de folkemøte. (ILLUSTRASJON: NSW/RIFT) Foto:

Folkemøte om
Lindeberg-utbygging

Abonnement