Eiendom

EIER KONKURRANSEN: For tredje gang har EIE Eiendomsmegling stukket av med topplassen i Norsk Kundebarometer for 2023. Camilla Therese Schrøder i midten omkranset av kolleger. Foto: Sindre Veum Apneseth

Eiendomsmeglerne vant gjev pris for tredje gang

Abonnement
Camilla Pitz Jacobsen. Foto: Martine Eren Jacobsen / CF Wesenberg

To-roms på Romsås solgt for 4 mill. – Selgerne så ikke den komme

Abonnement
LITE PENT: Slik fremstår bygget på eiendommen Soleglad i dag. Vakkert kan det neppe sies å være! Foto:
Det er fremdeles ikke ryddet opp på Furuset:

– Skallet av et monsterhus har stått uferdig i over sju år

Abonnement
NYTT VED HUKEN: Rekkehusene i Hukenveien 27 og 29 skal stå ferdig ved årsskiftet 2021/2022. Fem boliger får adresse på nr. 27 og tre på nr. 29. BIldet er sett fra Hukenveien med Grorud tennisbane i ryggen. Foto:

Nå legges første byggestein ved nye Huken etter pukkverkets exit

Abonnement
ARBEIDET STOPPET: Soleglad 4 på gamle Furuset – og fra politiaksjonen 18. september (innfelt). Foto: Plan- og bygningsetaten (og publisert med tillatelse fra politiet). Foto:
Pressemelding fra Plan- og bygningsetaten

200.000 kr. i tvangsmulkt for å ignorere stoppordre

Abonnement
GODT FORANKRET: OBOS Eiendomsmeglere har holdt til på Tveita i 26 år. Irene H. Tørlen mener det er flere elementer som gjør Tveita, Haugerud og omegn til populære adresser for kjøpere. Blant annet grøntområder, byutvikling på Ulven, og mye hus for penga. Foto:

OBOS Eiendomsmeglere på Tveita: – Boligmarkedet er i god balanse

Abonnement
OMVENDT VERDEN: Markus Lundberg lever i bakvendtland. Mens nordmenn ferierer i Spania, bor han og lever der. Ferien hans er Norges-besøk. Den friske luften er derimot best i Norge. Foto:
Refstad-mannen Markus Lundberg (22) er eiendomsmegler på «den hvite kyst»:

Lever drømmen i Costa Blanca

Abonnement
SELGER GÅRDS-EVENTYRET: Nå har Marte Berg-Eriksen og Dhita Siauw pakket ned det meste, hatt avslutning med barn og ungdom i hagen og flyttet inn i nytt hus på Nesodden. Som de selv sier er det alltid et nytt eventyr å finne. Foto:

Nå selger de Stig gård

Abonnement
IKKE PLASS: Etter hvert som stadig større arealer går med til boligutvikling, blir det færre og færre kvadratmetre ledig til lagerbedriftene. De lokalene som blir ledige snappes opp umiddelbart, og stadig flere bedrifter må legge lagervirksomheten utenfor bygrensene. Foto:

Nærings-dalen er i endring

Abonnement
SOLGT: Aasta Hansteens vei 10, som huser Stovner politistasjon, har blitt solgt for 80 millioner kroner. Politiet har leiekontrakt fram til 2023, og sitter inntil videre tilsynelatende rolig i båten. Foto:

På vei vekk fra Stovner?

Abonnement
GLEDER SEG: Miljøbyråd Lan Marie Berg (MDG) gleder seg til å se resultatene fra konkurransen om å utvikle grønt og bærekraftig på Stovner og Furuset. (Foto: CF-Wesenberg) Foto:
«Reinventing cities»

Skal ny-utvikle på Stovner og Furuset

Abonnement
ENDELIG IGANG: Niklas Jigberg fikk æren av å ta det seremonielle spadetaket før oppføringen av Tingstad Emballasjes nye lokaler. Entreprenørene fra Neteland tar over herfra, her ved Jonny Fjelstad (t.v.) og Kristian Jørgensen. Foto:
Tingstad Emballasje

Smeller til med nye lokaler

Abonnement
ROLIGERE TIDER: Etter prisgalloppen i 2016, er det nå nedgang i boligprisene over hele Oslo og i Groruddalen. Foto:
Rolig periode i boligmarkedet:

– Gunstig å komme seg inn nå

Abonnement
NÅ KOMMER SKATTESEDLENE: Eiendomsskatten sendes nå ut i Oslo kommune. Nytt av året er at næringen skal med og må betale. Finansbyråd Robert Steen (Ap) tror ikke dette vil ha utslag for næringsetablering i Groruddalen fremover, selv om det allerede er tøft å utvikle i dalen fra før.
 Foto:
Eiendomsskatten øker mest på østkanten i 2017

Nå skal også næringen punge ut

Abonnement
BYSENTRUM: Torg og miljøgate vil prege områdene mellom boligbyggene. (Illustrasjon: Arcasa Arkitekter) Foto:
Karihaugen boligprosjekt:

Vil bygge 650 boliger

Abonnement
KART OVER FORTETTING: Maren Malthe-Sørenssen (H) mener Aps forslag om fortetting i minst en 500 meters radius langs knutepunktene i Oslo vil ødelegge småhusbebyggelsen. Foto:

Høyre og Ap i småhuskrangel

Abonnement