Film

GIGANTISK SKJERM: Hvor mange tommers størrelse det er på skjermen vites ikke - men den var stor og ikke minst synlig da kveldsmørket satte inn.

Film og nabofest mellom blokkene da tusener koste seg på Haugenstua

CALIFORNIA: Heidi Arnesen og «Nattrikken» er nominert til den gjeve Oscar-prisen i kategorien beste kortfilm. Her med regissør Eirik Tveiten (t.v) og Gaute Lid Larssen (Alle bilder: privat). Foto:

Heidi Arnesen fra Teisen er Oscar-nominert

Abonnement
HELE NORGE FØLGER MED: Mattis Hansgaard (20) sin reklamefilm skal vises i norske kinosaler. Foto: Vilde Schyberg Førli

Mattis (20) har laget reklamefilm som skal vises på kino over hele landet

Abonnement
SNURR REVY-FILM: Født Fri og Stovner vgs. presenterer i disse dager Stovnerrevyen 2020 i filmversjon. Foto:
Nå er Stovnerrevyen 2020 her:

Presenterer årets revy i filmversjon

Abonnement
ÅRVOLLS NYESTE FILMSTJERNE: Signe Marie Stivang (10) spiller ni år gamle Diana i den norske storfilmen «Dianas bryllup», som har premiere 11. september. Foto:

Signe (10) spiller i høstens norske storfilm

Abonnement
MER ACTION I VENTE? I april 2022 kommer oppfølgeren til Spider-Man: Into the Spider-Verse, og Nahom Feshatzion, stemmen til hovedkarakteren i Spider-Man-filmen med norsk tale, er mer enn klar til å nok en gang stoppe kjeltringene (FOTO: Sony Pictures Animation). Foto:

Ønskereprise med Nahom i den nye Spider-Man-filmen

Abonnement
GØY, MEN: Aase og Thor Østhus syns det er kjempestas med, det som mest sannsynlig er, filminnspilling på Lutvann, men legger til at det gjerne skulle vært mer informasjon tilgjengelig for allmennheten. I bakgrunnen, i oransj vest, ser man en av flere vakter på området. Foto:

James Bond-innspilling på Lutvann?

Abonnement
FILMHISTORISK HUS: Huset til høyre er der hvor Harald og Maren Sørvald bodde med sine tre barn, blant annet Håkon som var Åge Ekebergs svigerfar. Selv bor Åge i dag i eget hus nederst på samme tomt. At innspillingen i det gamle huset, som nå er solgt, forteller en historie som har likhet med svigerfarens flukt til Sverige er en ren tilfeldighet. Foto:

Fra virkelighet til film

Abonnement

DISKUTERTE: Hovedrolleinnehaver Noah, regissør Jon Haukeland og byråd Geir Lippestad (Ap) snakket sammen om hva man kan gjøre for å bekjempe og forhindre utenforskap etter filmvisning av filmen «Barneraneren».
 Foto:

I samtale med barneraneren

Abonnement
Foto:

Film fra Groruddalen

Abonnement
PÅ VEI TIL TYRIFJORDEN: Håkon Bast Mossige fra Årvoll har flyttet juletradisjonen fra oppvekststedet til et hyttestrøk i innlandet. Der skal han slappe av gjennom hele jula. Foto: Elisabeth T. Faane

Hva skal kjendisene i jula?

Abonnement