Fritidsaktiviteter

VIKTIG TILBUD: Fritidsklubbene gir barn og unge et trygt sted å være og gode voksenpersoner å forholde seg til. Da er det viktig at de har et godt tilbud å komme til også i feriene. Her med: Sosialagent Redwan Maalin, byråd Juliane Ferskaug (V), byrådsleder Eirik Lae Solberg (H), daglig leder på Trosterudklubben, Anja Klöcker, ungdomsarbeider Ikiwe, Sosialagenter Nahom Haile Jonas og Mahamed Mohamed, og Sunniva Sved Johansen.

Barn og ungdom fikk byrådslederens siste kroner

Abonnement
Bildeserie
FAU-ene i Grorud bydel har gått sammen for å dele erfaringer gjennom jevnlige møter, og samarbeider også godt med bydelsadministrasjonen. Tanken er å lære av hverandre, snakke om utfordringene man har på de forskjellige skolene og jobbe sammen for å legge til rette for et godt oppvekstmiljø. Dette har blant annet resultert i et kjempearrangement i flerbrukshallen på Grorud. En åpen dag hvor over 40 utstillere presenterte seg for alle som ville vite mer om hvilke tilbud barn og unge kan benytte seg av i bydelen.

Sjekk alle tilbudene for barn og ungdom som ble vist fram i flebrukshallen. – Det handler om å skape et godt oppvekstmiljø

Abonnement
MILJØFORKJEMPERNE: Maria Lande Lund (17, f.v.), Hanane Boudhuh og Elise Bygjordet (17) var blant de som lot seg inspirere av bydelens fritidstilbud. Foto: Caroline Hammer

Trekker barn og unge tilbake til aktivitetene

Abonnement
FLYVENDE VARAORDFØRER: Litt skeptisk til å begynne med. Men når Kamzy først hadde tatt en tur i ziplineren tok hun like godt en til. Hun kunne ha tenkt seg flere, men måtte videre på et nytt oppdrag! Foto:

Klatreparkåpning og St. Hans-fest da Kamzy «fløy gjennom lufta»

Abonnement
Årvoll flerbrukshall Foto:
Ny hall på Årvoll:

Fra lekesal til flerbrukshall

Abonnement