Fyrverkeri

FURUSET: Medlemmer i Ahmadiyya muslimsk trossamfunn var ute og ryddet på Furuset første nyttårsdag. Foto:

Tok ansvar etter feiringen - som vanlig

Abonnement
FORNØYDE KONFEKTMOTTAKERE: Brannmennene Morten Groan (f.v.), Jon Smevik, Kjetil Norberg og Andreas Stein, var nesten ferdig med sin vakt på nyttårsaften sammen med brannmester Jan Harald Lillegard i Brigade B ved Grorud brannstasjon. De hadde klargjort alt til neste brigade som skulle ha kvelds/natteøkta. Nå skulle de kose seg med litt konfekt og kaffe, men lovet å ikke spise opp alt slik at det ble litt på gutta som var på vei inn også. Foto:

Takk for innsatsen: Konfekt til gutta på Grorud brannstasjon

Abonnement
Fyrverkeri på Furuset nyttårsaften 2019. Foto:

Furuset-fyrverkeriet droppes

PÅ TVEITA: Sondre Wågø (t.h) og Håkon Aleksander Ballo trives i den lille bode utenfor Tveita senter. Her møter de mange mulige mennesker, noen sleipe, og noen trivelige, som brannkonstabel Jørgen Brænden (t.v). Foto:

Salg av fyrverkeri: – Stas å avslutte tiåret med et smell

Abonnement
Foto:

Tusener på fyrverkerioppskyting under Furuset-himmelen

Abonnement
VAKTSKIFTE: Brannmester Svein Olsen (f.v.) takker brannmester Henrik Aakre for innsatsen første del av nyttårsaftenen. Nå var det han med et nytt mannskap på fire som overtok ansvaret ved Grorud brannstasjon. Brannmennene Jermund Hoem, Preben Nilsen, Espen Nyhus, Anders Raaer og Bjørn Finstad satte også pris på at Akers Avis Groruddalen tradisjonen tro tok turen innom med en konfekteske. Foto:

På jobb nyttårsaften: Godsaker til branngutta

Abonnement
Foto:

Lyste opp nyttårshimmelen

Abonnement
I PEISKROKEN: Ved Grorud brannstasjon - på Rommen - har de blant annet sin egen peiskrok hvor de som er på vakt kan slappe av mellom slagene. Og når det i tillegg blir servert konfekt av Akers Avis Groruddalen, blir det ekstra stas på selveste nyttårsaften. Brannkonstabler Bjørn Finstad (f.v.), Fredrik Godager, Preben NIlsen, Øyvind Brænd og brannmester Roy Larsen. Foto:

På vakt nyttårsaften

Abonnement
NYT SYNET... og vær forsiktig når du er i nærheten av fyrverkeri. Foto:

Slik blir nyttårsaften

FIN MIKS: På denne tiden åpner alltid Arild Holt dørene for sitt barnebarn Markus Holt. Da fylles butikken, som vanligvis består av blomster, frukt og egg, med raketter. Foto:

Gjør seg klare til nyttårsaften

Abonnement