Grorud bydelsutvalg

DYPE RØTTER: Det var aktivitet på Bånkall gård helt tilbake på 1300-tallet. Hele Groruddalen har sin kulturelle arv og røtter på dette stedet.

Grorud BU: Politikerne snudde saken, Bånkall gård fortsatt i bydelen

Abonnement
Politikerne i Groruddalen nyter vinteren på hver sine måter. Anders Røberg-Larsen er ute med snøfreseren på Rødtvet, mens Egil Husmo i Bjerke gjør jobben med skuffa. Mari Morken har funnet fram sparken på Ellingsrud og Rashid Nawaz har tatt turen til Liabakken der han nyter å se at det er full aktivitet.

Nyttårstanker fra bydelsordførerne

Abonnement
ENGASJERTE BEBOERE: Bydel Groruds beboere viste engasjementet sitt.

Rødtvet seniorsenter er reddet!

Abonnement
ENGASJERTE BEBOERE: Bydel Groruds beboere viste engasjementet sitt.

Sannhetens time for Bånkall, Rødtvet og Solvang

Abonnement
USIKKER FREMTID: Leieavtalen mellom Bydel Grorud og Kulturetaten er sagt opp, men nå ber bydelens politikere om at det gjøres om.

Bydelen har sagt opp leieavtalen. Nå har lokalpolitikerne satt foten ned for å redde Bånkall gård

Abonnement
NYTT LAG: Dette er det nye bydelsutvalget i Bydel Grorud, som sitter i perioden 2023-2027.

Grorud BU: Fornyet tillit til Anders Røberg-Larsen

Abonnement
TENKER ALLEREDE FREMOVER: Daglig leder Line Austrud-Hjelle (i front) og frivillige (bak) har startet idémyldringen om hvordan de kan drive et mer bærekraftig Rødtvet senior- og aktivitetssenter. Bak fra venstre: Anders Bjørnsen, Kari Bjørklund, Inger Berit Ødegaard, Bjørg Ulven Olsen, Kristen Ødegaard, Marit Ihle, Asbjørn Røed og Aud Posti Røed. Foto: Martine Myhre
Holdt pusten under budsjettmøtet...

Nå er fremtiden avklart

Abonnement
PASSER PÅ: Enis Kastrati (t.v) og Anujan Kathir (t.h.) minnet en lettere overrumplet bydelsdirektør om at ungdommene definitivt kommer til å kjempe for tilbudene på Grorud i årets budsjett også. Foto: Ørjan Brage

– Vi kan ikke ha kutt i ungdoms-tilbudet nå

Abonnement
STILLE FØR STORMEN? Den ser så idyllisk ut, Bydel Grorud. Men nå som det nye bydelsutvalget skal konstitueres, brygger det opp til en liten storm mellom flertallet og opposisjonen. Foto:
Maktkamp i Bydel Grorud:

Arbeiderpartiet valgte letteste løsning

Abonnement
ENIGE... OG UENIGE: Andrine Breiner Johansen, Knut Magne Ellingsen og Maren Rismyhr var enige om at TT-kvoten for seniorer måtte opp. Sistnevnte hadde derimot gjerne sett at instruksen til byrådet var enda tydeligere. Foto:
TT-reisende over 67 år får kun 70 reiser i året:

– Diskriminering

Abonnement

EN VERDIG AVSLUTNING: Yosef Wolde-Mariam og Tshawe Baqwa i MadCon storkoste seg på hovedscenen. Gutta kommer garantert tilbake til steinbruddet og fikk ikke sagt nok hvor stolte de er av festivalen.
 Foto:
Avsluttet festen med stil:

– Kommer tilbake

Abonnement
VANT FRAM: Rødts Maren Rismyhr fremmet boikott-forslaget som vant fram. Foto:

Grorud bydelsutvalg vil boikotte Israel

Abonnement