Groruddalen Rotary Klubb

President Harald Michelsen overrekker Dørum en flaske Líf Laga som takk for et svært interessant foredrag.
Odd Einar Dørum besøkte Groruddalen Rotary Klubb:

– Bergen har Bryggen og Trondheim har Nidarosdomen, men Oslo har sine viktigste historiske minner under jorden

Abonnement
LINDERUD: Tormod Heier holdt et engasjerende og lærerikt foredrag om moderne krigføring hos Groruddalen Rotary klubb (Foto: Kjartan Eide).

Om krigene i Gaza og Ukraina med Tormod Heier hos Groruddalen Rotary klubb

GJORT STAS PÅ: Tamara Nashwan Attar (19) får Groruddalen Rotarys pris for årets elev på Bjerke videregående skole. Tamara og familien flyttet til Norge i 2009 og 19-åringen har kun toppkarakterer å vise til på sitt vitnemål. Her med Bjerke-rektor Margrethe Hammer og Rotary-president Henning Engh. Foto:

Kom til Norge for 12 år siden. I år gikk Tamara ut av videregående med toppkarakterer

Abonnement
FORTJENT SOMMERFERIE: Richard Limalanathan (19) sanket smått utrolig tjue seksere og to femmere på vitnemålet sitt. I tillegg til å være kunnskapsrik og skolesmart, kommer det fram i Rotary-prisen at 19-åringen også er en sterk bidragsyter til miljøet i klassen og på hele skolen. Til høsten venter medisinstudier. Her med påtroppende og avtroppende leder i Groruddalen Rotary Klubb, Henning Engh (t.v) og Terje Andersson. Foto:
Skoleavslutning Bjerke Vgs:

Richard tar sommerferie med tjue seksere på vitnemålet

Abonnement
SOLID ORIENTERING: President i Groruddalen Rotary Klubb, Terje R. Andersson (med presidentkjede) satte pris på at kona Bjørg Månum Andersson (f.v.) holdt kveldens appell, at Pakistans ambassadør til Norge, Zaheer Pervaiz Khan, kom og orienterte om polioarbeidet i Pakistan, og at Finn Jarle Rode fra Landsforeningen for polioskadde orienterte om postpolio-syndrom. Ambassadørfrue Shabana Khan var også med på møtet. Foto:

Fortsetter kampen mot polio. Ambassadør Khan er takknemlig for Rotarys innsats.

Abonnement
STOR SJEKK: Bjørg Månum Andersson, koordinator for internasjonal sone 16, satte enorm pris på sjekken pålydende 300.000 kroner som ble overlevert av distriktsguvernør Stig Asmussen på vegne av de seks Rotary-distriktene i Norge. Foto:

Polio og norsk forsvar

Abonnement
VERDIG VINNER: Rektor Astrid Grytte og president i Groruddalen Rotary Klubb, Henning E. Engh, er enige om at Lotte Kristoffersen var den eleven som mest fortjente Rotary-prisen for 2017. Selv ble hun totalt overrasket, og satte enorm pris på prisen.
 Foto:

Rotary-prisen til Lotte

Abonnement