Høybråten kirke

SPENTE: Anett Jørgensen gleder seg til at biskop Kari Veiteberg besøker kirkene i Høybråten, Fossum og Stovner menighet neste uke. (Foto: Privat).

Kvinner og mangfold på planen når Høybråten, Fossum og Stovner menighet får besøk av biskopen

Abonnement
FRA ØVERSTE HYLLE: Det nyrestaurerte orgelet i Høybråten kirke ble innviet med konsert – og det med selveste domkantor Kåre Nordstoga ved tangentene. Foto: Tom Evensen
Nyrestaurert 90-årsfeiring i Høybråten kirke:

Førsteklasses orgelkonsert

Abonnement
JUBILERENDE KIRKE: Elin Lunde, Rolf E. Torbo og Roar Berg tok seg en mimretur rundt Høybråten kirke i forbindelse med at kirken nå fyller 90 år. Foto: Rolf E. Wulff

Historisk tilbakeblikk når Høybråten kirke runder 90

Abonnement
LUFTIG TJENESTE: Det var over 100 som til sammen møtte opp til de to utendørs julegudstjenestene ved Høybråten kirke. Selv om det var kaldt i lufta, varmet både juleevangeliet og flott sang fra Marianne Pentha og Høybråten skolekor. Foto:

Prestedebut på julaften

Abonnement
JULEMAGI: Sokneprest Elin Lunde (t.v.) og kantor Roar Berg håper at været spiller på lag og tilbyr snø til julaften, men lover uansett at det blir julemagi i Høybråten kirke. Foto:
Finn fram varme klær, i år blir julegudstjenesten en utendørs opplevelse:

Håper på magisk julestemning

Abonnement
MED KORSET PÅ RYGGEN: Juanita Rajendram bar korset den siste bakken opp fra Stovner stadion til kirken. Bak ser vi et snødekt Romsås. Foto:
Fra Høybråten til Stovner:

Med korset på ryggen

Abonnement