Kristelig Folkeparti

IMG_7491
Partipresentasjon KrF

– Vil gjøre det enklere å bygge gode lokalsamfunn

Abonnement
SKUFFET OG FORBANNET: Espen Andreas Hasle (KrF) legger ikke skjul på at han har sterke følelser rundt regjeringens beslutning om å kutte fritidskortordningen som har blitt testet i blant annet Bydel Grorud. Foto: Caroline Hammer
Regjeringen skroter fritidskort-ordningen:

Espen Andreas Hasle (KrF) er forbannet: – Dette vet vi funker

Jan-Erik Fjukstad Hansen (Lindeberg), fylkesleder Oslo KrF. Foto:
Groruddalsdebatt:

Groruddalen + KrF = sant?

Abonnement
KLAR FOR DYST: Espen Andreas Hasle er klar for bystyret, der han lover å spesielt kjempe for byens ungdom - med fritidskortet som fremste virkemiddel. Foto:
Valg 2019

Tar over stafettpinnen

Abonnement
KORTGIVENDE TRIO: Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (f.v.), Victor Calvert, førstekandidat KrF Stovner, og Espen Andreas Hasle, førstekandidat ved årets valg og fylkesleder i Oslo KrF, vil innføre fritidskort for barn mellom 6 og 18 år pålydende kroner 5000. Foto:

Vil innføre fritidskort verdt 5000 kroner

Abonnement
TAPRE SMIL: Erik Lunde (t.h.) og Hans Olav Syversen smiler tappert etter en utfordrende valgkamp. Med seg har de fått pressekontakt Mona Høvset, som har lange familietradisjoner i Groruddalen. <br/>

Valgkamp i oppoverbakke

Abonnement
VIL PRIORITERE AKER: Hans Olav Syversen (t.v.) og Arild Langtind i KrF er klare i sine taler; Aker må først i køen. I tillegg vil de legge vekt på å beholde kontantstøtten. Foto:
VALG 2017:

Vil ha Aker først i køen

Abonnement