Løren skole

I PROTEST: Samtlige elever på Løren skole gikk ut for å møte byutviklingsutvalget da de besøkte Økern for en befaring i fjor vinter. Da var beskjeden klar: De ville ha mer grønt og færre boliger.

Økern bygges ned: 800 barn minnet om at «her bor vi, og vi trenger sol i skolegården»

Abonnement
HÅP FOR LØREN: Foreldre, elever og bydelen kunne glede seg etter besøket fra byråd Hanna E. Marcussen (MDG, tredje f.h.). Hun lover prioritering av arbeidet med Økern ungdomsskole, og hadde stor forståelse for skolens frustrasjon. Foto: Caroline Hammer

Byråden lover ferdig regulering av ungdomsskole til sommeren neste år

Abonnement
Løren skole Foto: Øystein Kielland

Sender 750 elever hjem

Abonnement
HVILKEN VEI TIL SKOLEN?: Alex (t.v) og Adam begynner til høsten i syvende klasse på Løren skole. De vet fortsatt ikke hvor de skal gå på ungdomsskole. Foto:

Når ungdomsskolen ikke finnes

Abonnement
TIDLIGERE ELEVER: Camilla Iren Brox Jarslett (sammen med mannen Espen Liland og sønnen Odne Olai på 9 måneder, t.v.), Nora Tiller Solheim (sammen med mannen Michael Tiller Solheim og sønnen Manuel på 3 år, i midten) og Kevin André Wulff (sammen med kona Maylene Collado-Wulff og sønnen Noah på 4, t.h.) møttes i skolegården på Løren skole for første gang siden 1999, det siste året de selv var elever der. Christoper Eid med familie var ikke til stede da bildet ble tatt, og Christophe Mangion med familie satt på flyet til Frankrike - men han arragerte grillfest for alle i hagen på Refstad kvelden i forveien. Foto:
17. mai på Løren:

På 17. mai treffer man igjen gamle kompiser

Abonnement
NÆRT SAMARBEID:I 20 år har Silvana Jugo og Pål Eriksen jobbet sammen ved SFO på Løren skole og Nysirkus Bjerke. Og ikke en dag uten en eller annen form for ablegøyer dem i mellom! Foto:

Silvana Jugo – barna på Løren ble min redning!

Abonnement
KRITISK: Ola Brattås har et barn som går i førsteklasse på Løren skole. Han er kritisk til at små barn og voksne mottakselever skal gå på samme skole. Foto:

Får 80 mottakselever på Løren skole

Abonnement