Nordtvet bibliotek

KVELDENS HØYDEPUNKT: Abid Raja (t.v) og Yousef Hadaoui møttes for en samtale om sine vidt forskjellige oppvekster. Det var for mange et høydepunkt. Foto:

Publikumsrekord onsdag i biblioteket på Nordtvet – da blant andre tidligere kulturminister Abid Raja fortalte fra boka si

ORKESTER I 60 ÅR: Grorudskolenes strykeorkester feiret sitt 60-årsjubileum med konsert på Nordtvet bibliotek Foto:

Feiret 60 år med strykeorkestret

Abonnement
I SAMTALE: Tove Braathen og redaktør Tiril Broch Aakre fra Vigmostad & Bjørke snakket om handlingen og tematikken i Braathens nye bok «Effekten av måneskinn på nyfallen snø». Foto:
Grorud-forfatter lanserte ny roman

Kulturmøter, fremmedgjøring og manglende tilhørighet

Abonnement
TILBAKE TIL BARNDOMMEN: Tom Egeland tok turen innom Nordtvet bibliotek, der han pleide å tilbringe mye av sin tid i barndommen. Foto:

Bokbad med Egeland

Abonnement
DEBUTANT PÅ BIBLIOTEK: Tove Braathen snakket om sin debutroman «Alle disse dagene» da hun møtte et interessert publikum på Nordtvet bibliotek. Foto:

Bokdebutant møtte publikum

Abonnement
KJEMPET: Sverre Kokkin, er, sin høye alder til tross, usedvanlig oppegående. Og som den seierherre han er, viser han storsinn og overbærenhet både med norske myndigheter og noen av dem som urettmessig har gjort krav på noen av Pelle-gruppas bragder. Filmskaper Øivind Rakkenes til høyre. Foto:

Satset livet – men anerkjennelsen uteble

Abonnement
LITTERÆR SAMTALE: Med Ingvild Rishøi og Jan Kjærstad. Foto:

Stor 50-årsfeiring

Abonnement
FYLLER 50 ÅR: Kari Bjørklund fra Nordtvet biblioteks venner og filialsjef Eli Follerås inviterer til en festuke i neste uke for Nordtvet bibliotek som fyller 50 år. Veien til 50 har vært alt annet enn enkel med hele tre store demonstrasjoner mot trusler om nedleggelse. Foto:
Nordtvet bibliotek fyller 50 år:

– Mot alle odds

Abonnement
LOVER Å REDDE FILIALENE: Camilla Wilhelmsen i Oslo Frp lover å gå i mot nedleggelse av lokale filialer. Dermed er det flertall i bystyret. Foto:
Frp blir med venstresiden:

Flertall mot bibliotek-nedleggelse

Abonnement