OBK

MEDALJER PÅ LØPENDE BÅND: Foran inngangen til klubblokalene til Oslo Bryteklubb på Kalbakken viser Elijah Aanes-Neve gullmedaljen fra Rosny Cup og sølvmedaljen fra nordisk mesterskap. Nå har OBK-kometen fått muligheten til å prøve seg i ungdoms-OL. Foto: Kay Grue Thorsen
OBK-kometen Elijah slo til i nordisk mesterskap:

Sikret både sølv og EM-plass

Abonnement
KNØTTENE: Matteo Alexander Ihlen (fra venstre), Marcus Martin-Asak, Jarl Birkeland Holtan, Julian Brkijacis, Max Syver Sørensen og Lucas Mohus Jacobsen. Bak ser vi trenerne Joachim Risborg og Rolf Syversen. Foto:

Strålende helg og mange medaljer for Oslo Bryteklubb

Abonnement
KLAR FOR VM FOR SISTE GANG: Stig-André «Stigga» Berge har bestemt seg for å satse videre for et siste VM – hvis det blir i Norge. Foto:
«Stigga» har bestemt seg:

Vil være med i VM

Abonnement
ER MED VIDERE: Han har vært i tenkeboksen etter utsettelsen av OL, men nå har han bestemt seg: Stig-Andre Berge fortsetter og satser alt på å kvalifisere seg til OL i Tokyo neste år, og deretter avslutte med VM på nye Jordal Amfi i Oslo. Foto:
«Stigga» har bestemt seg:

Forlenger karrieren

Abonnement
GOD INNSATS: Casper og Gabriel Lopez Elverhøi kom hjem med hver sin medalje fra brytestevnet i Finland. Trener Rune Pedersen Murby var godt fornøyd med OBK-duoen. Foto:

Medaljesanking i Finland

Abonnement