Ola Elvestuen

Foto:
Ola Elvestuen (V) om solenergi:

– Bra for lommeboka og bra for miljøet

Abonnement
NOEN REFLEKSJONER: Ola Elvestuen åpnet Venstres folkemøte om utvikling av Groruddalen. Med et lite utvalg tilskuere til høyre. Foto:
Folkemøte om byutvikling:

Venstre ser fremover

VIL RYDDE OPP: Klima- og miljødepartementet har tatt initiativ til samarbeid med kommunen om en felles-innsats for Alnaelva. Prosessen er helt i startfasen og handler nå om å innhente kunnskap om elvas utfordringer og behov. Dette blir presentert i en rapport i mai. Her med Hallstein Bjercke, Raymond Johansen og Ola Elvestuen. Foto:

En ny vår venter for Alnaelva

Abonnement
FØRSTE PUSLESPILLBRIKKE: Miljøminister Ola Elvestuen og miljøbyråd Lan Marie Berg fikk æren av å gjøre klar den første offisielle pumpingen på den nye fyllestasjonen for flytende biogass på Kjelsrud. Foto:
Landets første fyllestasjon for flytende biogass:

Nå kan snøballen begynne å rulle

Abonnement
BØHLER I FRONT: Jan Bøhler har dratt igang debatten om Politihøgskolen til Groruddalen igjen, og får nå med seg et tverrpolitisk initiativ på laget. Foto:

– Nå må vi kjempe

Abonnement
HULL I GULVET: Daglig leder Jeanne von Barner og styreleder Magne Dahl viser frem problemene med gulvet til Ola Elvestuen (V). Sistnevnte mener kommunen burde klare å sette av fire millioner til å legge nytt gulv.
 Foto:

Vil redde Ellingsrud ridesenter

Abonnement
BLÅSER LIV I FORSLAGET: Ola Elvestuen (V) mener politihøgskolen bør ligge i Groruddalen, og trekker fram Kjelsrud som et alternativ. Han ber Oslo kommune komme på banen med forslag ettersom statlige arbeidsplasser skal flyttes ut av Oslo. Han mener derfor politihøgskolen bør relokaliseres til dalen.
 Foto:
Het debatt om å flytte arbeidsplasser ut av Oslo:

Kampen om politihøgskolen

Abonnement