Øvre Fossum gård

"Skinnfellemakeren", Stina Solheim.

Sprudlende håndverksglede på Øvre Fossum gård

Abonnement
Anne Syversætre er glad i farger, og bruker det hun har av materialer. Det du får kjøpt hos henne blir alltid unikt. Foto: Tom Evensen

Unik påskepynt fra husfliden

FLERE FUNKSJONER: Sitteskulpturer kan brukes som alt fra kaffebord til benk og klatrekuber. Her illustrert av kunstner Nora Krogh (t.v.) og Elisabeth Magnus i Kulturetaten. Foto:

Kunsten skal synliggjøre det truede insekts-mangfoldet vi har i byen

Abonnement
IMPONERT HUSFLIDSKONSULENT: Kristine Fornes, husflidskonsulent i Oslo fylkeshusflidslag av Norges Husflidslag (t.v.) tok turen til låven på Øvre Fossum gård og lot seg begeistre - også av det faktum at Østre Aker Husflidslag nå jobber målrettet med å få med seg barn og ungdom inn i den spennende husflidsverdenen. Kari Jarrett, leder av markedskomiteen, kunne fortelle at årets utgave av husflidsmarkedet ble nok en suksess. Foto:

Kristine fra fylkeslaget ble imponert over markedet i låven på Stovner

Abonnement
BARE SMIL: Leder Kari Lund Ellingsen av Østre Aker husflidslag og leder av markedskomiteen, Kari Jarrett, storkoser hver gang de arrangerer marked. Foto:

Kickstartet påsken med marked

Abonnement
KLARE FOR SHOW: Mathilda Åhker-Sørlie (14) og Kiana Andersen (14) gleder seg til å lede publikum gjennom årets juleshow på Øvre Fossum gård. Her sammen med hesten Klaus. Foto:

Starter jula med rideshow

Abonnement
STORT MARKED: Leder for Østre Aker husflidslag, Bente Faustino og leder for markedskomiteen, Kari Jarrett viser fram noe av det de solgte på det store markedet på Øvre Fossum gård. Foto:

Fullt hus på Øvre Fossum

Abonnement
EGEN GENSER: Kari Jarrett, Bente Faustino, Kari Lund Ellingsen og Anne Marit Udahl (t.h.) er alle veldig spente på hva fremtiden har å si om Groruddals-genseren. Foto:

Nå har Groruddalen
sin egen genser

Abonnement
FIN AVSLUTNING: Etter showet kom nissen inn i vogn med poser til alle barna. (Fotos: Tom Evensen) Foto:

Juleshow med ny vri

Abonnement

PÅ HESTERYGGEN: BU-leder Rashid Nawaz (Ap) kom seg opp på hesteryggen sammen med flere av barna, og daglig leder Anne Habberstad ved Stovner ridesenter på Øvre Fossum gård.
 Foto:
Pilotprosjekt om gårdsdyr og barnehager:

Barna får se hvor
maten kommer fra

Abonnement
LINDA MARVENG: (Foto: Kim Muller.) Foto:

Strikkedesigner trollbandt husflidslaget

Abonnement