Rasisme

United Sisters Ellingsrud har skrevet en kronikk om rasisme. På bildet er også to sosionomstudenter. Foto: Forandringshuset på Ellingsrud
United Sisters Ellingsrud:

Rasisme er mer enn N-ordet, det er også blikk og hatytringer

PÅ KUBEN: Nestleder i elevrådet, Razan Shadeed, og varaordfører Kamzy Gunaratnam fikk æren av å avduke Benjaminprisen som er en skulptur av den avdøde Holmlia-gutten. Foto:

Varaordføreren med en hjelpende hånd da Kuben avduket skolens Benjaminpris

Abonnement
SAMLET: Trine Skei Grande (f.v.), Erna Solberg, Kjell Ingolf Ropstad, Jøran Kallmyr, Nivethan Rajan (foran), Ubaid Bakhsh, Luxsika Krisnapilai og Aleena Hussain. Foto:

Rommen-elevene møtte regjeringen

Abonnement
REGJERINGEN BESØKTE ROMMEN: Kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande (f.v.), justisminister Jøran Kallmyr, barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad og statsminister Erna Solberg presenterte regjeringens nye handlingsplan mot rasisme og diskriminering på Rommen scene. Foto:
Rommen scene:

Regjeringen presenterte ny handlingsplan mot rasisme og diskriminering

Abonnement
– VI ER ROLLEMODELLER: Raymond Kristiansen, foreldrerepresentant i driftsstyret på Vestli skole, oppfordrer foreldrene til å gjøre sin del, og bruke sin innflytelse, til å forhindre rasisme, og bygge samhold på skolen. Foto:

Groruddalstinget: Slik jobber foreldrene på Vestli mot rasisme

Abonnement
GODT OPPMØTE: Mange hadde tatt turen til Linderud senter for å være med på torsdagens folkemøte om rasisme og omvendt rasisme. Foto:

Groruddalstinget: Hvordan kan man forebygge rasisme, og er «omvendt rasisme» et problem?

Abonnement
SLAPP IKKE TIL: Fanny Bråten i SIAN var også tilstede under Groruddalstinget, men slapp ikke til under åpen mikrofon. Det var det flere enn Bråten selv som reagerte på. Her i en het ordutveksling med konferansier Laial Ayoub. Foto:

Groruddalstinget: SIAN ble nektet å tale under åpen mikrofon

Abonnement
Konferansier Laial Ayoub (t.v.), Dana Manouchehri og Henza Anwar. Foto:

Groruddalstinget: Er det rasisme å kalle noen «jævla hviting»?

Abonnement
KLARE TIL DEBATT: Torsdag er det klart for en ny runde med folkemøte på Linderud senter, når Groruddalstinget inviterer til debatt om rasisme og «omvendt rasisme. Her med Anne Karima Nordengen (f.v.), Dana-Æsæl Manouchehri og Jan Bøhler. Foto:

Rasisme kan gå alle veier. Det vil Groruddalstinget snakke om på torsdag under folkemøtet.

Abonnement
PLAKAT: Byråd Geir Lippestad for mangfold og integrering delte ut en plakat til ungdomsklubben X-Ray og til Ammerudklubben. Poenget er å bekjempe rasisme og hatkriminalitet. Foto:
Markerte den internasjonale dagen mot rasisme

Tar standpunkt mot hatkriminalitet

Abonnement