Robert Steen

Robert Steen og ekteparet Hansen i deres leilighet i Nico Hambros vei på Vestli. Foto: Privat
Groruddalsdebatt:

Da Robert Steen kom hjem til oss

Abonnement
VIKTIGE UNGDOMMER: Oskar Sæle-Arnesen (17, f.v.), Teshina Shaheen (19), helsebyråd Robert Steen (Ap), Tobias Kruse-Lervold (17), Oskar Hiim-Hauglie (17), helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) og Berat Keser (19) pratet onsdag kveld om hvor viktige ungdommene er i korona-arbeidet. Både Teshina og Berat jobbet som koronaverter på Linderud senter før de kom inn på vaksinesenteret. Foto:

Ungdommene får skryt av politiker-toppene for jobben de gjør under pandemien

Abonnement
NÅ VAKSINERES DE YNGSTE: Det er unge i alderen 10 til 19 år som står for brorparten av smitten i Oslo om dagen. Nå begynner vaksineringen av 18-åringene, og tirsdag fikk Avinash Mehta sin første dose. Foto:
Nå får 18-åringene vaksinen:

Avinash: – En fordel for samfunnet at vi ikke er smittebærere

Abonnement
SPISSET ØRENE: Omar Samy Gamal og Robert Steen var på Stovner-besøk på fredag. Duoen som er ferske i sine byrådsstillinger er tydelig på at de ønsker å lære mer om hvordan byens bydeler jobber og styres. Foto:
Byrådet roser Bydel Stovner:

– Får hjertet mitt til å banke

Abonnement
I TRYGGE HENDER: Bydel Stovner tilbyr vaksiner til sine ansatte og særlig de som er i pasientkontakt. Det skal holde de ansatte friske, og forhindre eventuell smitte. Helsebyråd Robert Steen, var onsdag på besøk for å høre mer om bydelens arbeid, og tok like greit vaksina i samme slengen. Her med helsesykepleier Åshild Nilsen. Foto:

Helsebyråd Robert fikk vaksinen på Stovner

- OG SÅ BARE TRYKKER DU DER: Finans- og digitaliseringsbyråd Robert Steen gir en kjapp innføring i Oslonøkkelen til byrådsleder Johansen. Lindeberg-sjef Perolina Klanderud følger nøye med. Foto:
Lanserte «Oslonøkkelen»:

Byen kan åpnes med et tastetrykk

Abonnement