Rosa Busser

ETTERLENGTET BUSSTILBUD: Brukerne på Rødtvet senior- og aktivitetssenter gleder seg over nyheten om at Rosa Busser skal utvides til hele Groruddalen. De er spesielt spent på hvordan det vil fungere.

Endelig får resten av Groruddalen kjøre Rosa busser

Abonnement
Magnar Sanden, Aktiv trening Romsås

Rosa busser i Grorud og Stovner – er det fortsatt håp i 2024?

ROSA BUSSER TIL FOLKET: Kai Magne Madsen (f.v.), Anita Slette, Ombir Upadhyay og Aina Stenersen i Fremskrittspartiet mener at det nå er på tide at også Bydel Stovner får rosa busser. Foto: Caroline Hammer

Lut lei av å vente på rosa busser

Abonnement
SENTRALT: At eldre i Oslo får være aktive og bevege seg i byen er et viktig punkt i byrådets eldrepolitikk. Her med Bashir Ahmed, Raymond Johansen og Haldis Hanvold foran Rosa busser. Foto: Sindre Veum Apneseth

Alna og Bjerkes seniorer får egen buss

Abonnement
NESTE STOPP, GRORUDDALEN: Byrådet har spennende planer for Groruddalens senior-befolkning de neste årene. Fra og med 2021 kommer Rosa busser til Bydel Alna og Bjerke. Det innebærer busstransport fra dørståkken til for eksempel butikken. Eldre skal få leve aktive liv, lyder det fra byrådet.
 Foto:

Groruddals-seniorene får Ruter på døra

Abonnement
VIL UTVIDE TIL ALLE: Oslo Høyres fraksjonsleder for miljø og samferdsel, Saida Begum mener at «rosa busser» bør være et tilbud også for eldre i Groruddalens fire bydeler. Her står hun foran en av bussene som stopper utenfor Storo Storsenter i Bydel Sagene. Foto:
Oslo Høyres kollektivsatsing:

Vil ha «rosa busser» til dalen

Abonnement