Skolepolitikk

VALGKAMPENS HETE: Høyres byrådslederkandidat hanket inn 16 poeng, men selv påstår han at han traff midt i da ingen fulgte med. Så da gjenstår det vel bare å se under kommunestyre- og fylkestingsvalget 9. september om det ble fullt hus eller ikke. Foto:

Treffer han blink i Groruddalen?

Abonnement
FOR HØYT: Grete Horntvedt (H) synes egenandelen for skoler som har opplevd skade eller hærverk er for høy. Hun peker på Tveita som et eksempel, som måtte punge ut med 200.000 kroner etter en brann på en søndag.
 Foto:
Skolene må punge ut en kvart million for skader uansett størrelse:

– Går utover undervisningen

Abonnement
VIRKER: Skolebyråd Tone Tellevik Dahl (Ap) fikk lov til å følge utviklingslærer Sonia Gullu på 1. trinn og hennes matematikk-elever mens de snakket om tallet 10.
 Foto:

Hjelper elever «over kneika»

Abonnement
VIL HA OPPDATERT RÅDGIVNING: Saida Begum (H) forteller at Høyre legger inn penger til styrking av skolerådgivningen i sitt alternative budsjett. Foto:

Går løs på
skole-rådgivningen

Abonnement
STORT ENGASJEMENT: Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er glad for at så mange foreldre og interesserte kom til Haugenstua skole for å dele tanker og forslag. Arrangementet måtte flyttes til fellesområdet på nye Haugenstua skole på grunn av stor pågang. Foto:
Kunnskapsministeren på Haugenstua skole:

Rekordoppmøte til
«Torbjørns time»

Abonnement