Sommerferie

FIN ANBEFALING: Etter anmodning fra Visit Oslo hadde Gitte, Henrik og Ida bestemt seg for å få med seg Stovnertårent - det angrer de ikke på.

Danskene valgte Stovnertårnet som sin første severdighet i hovedstaden

Abonnement
Den nye Grorudpalmen er på plass i hagen i Torrevieja. Der skal den få godt stell, og forhåpentligvis vokse seg enda større enn sin forgjenger, den som måtte gi tapt for sykdom for noen år siden.

Grorudpalmen på plass i Torrevieja

Abonnement
SOMMERMORO: SF Greis sommeruka inviterer barn og unge til lek og moro både på fotballbanen, på tur i marka, og ikke minst: foran skjermen med gaming på Playstation 5. Her med Jacob (f.v), Elias, og Felix.

Drømmeuke for fotballentusiaster hos SF Grei

Abonnement
Bildeserie
FORVIRRET? Mansoor forteller at han alltid tar styringa på kart og planlegging i ferien, som her i Roma.

Hvor skal du på ferie i sommer?

Bildeserie
UNDER KONTROLL: Nestkommanderende ved Alna Ridesenter, Guro Jenny Strachan, passer på at både den nybakte moren Pia og nyfødte Alnas Eik har det bra når de er ute på sin første spasertur sammen.

Livets første vaklende skritt i ridehallen i Alnaparken

Abonnement
HEST ER BEST: Nadia (13, t.v.) og Live (13) er stalljenter på Alna Ridesenter. Det er drømmejobben - selv om det må skuffes hestemøkk. Selma setter pris på at jentene holder det rent i stallen hennes.

Sommer på ridesentret. – Er du glad i hester, er selv møkking helt greit

Abonnement
GLADE DELTAKERE: Yasmin (9) (t. v.) liker fotball best (foruten lunsjen), mens Eden (7) har fotball som sin favorittgren. Prosjektleder for Camp Linderud, Eirin Berg, kan fortelle at første uke av de fire som campen varer har vært svært vellykket.

Ungdommene på Camp Linderud har et stort utvalg aktiviteter å velge mellom. – Og en helt fantastisk lunsj

Abonnement
BLIDE REISENDE: Vel tilbake på Ammerudklubben jubles det for en ny vellykket tur til Kinsbakken.
Storslagent sommertilbud for de unge:

Vellykket sommertur for ungdommene, selv om gjenferdet Birger ikke dukket opp…

Abonnement
Siavash Mobasheri Foto:

Rødt spruter 15 millioner inn i byens badeplasser

Abonnement
SIST FRIST FOR Å DELTA: Overnattingsturer, dagsturer og workshops fyller Bydel Groruds feriekalender. Rune Madsen anbefaler alle som har litt tid til over å søke - og det nå! Foto:
Snart går startskuddet for bydelens ferietilbud:

– Overnattingsturene er spektakulære

VENNER: Fredrik koser seg med sin nye bestevenn, geitekillingen. Bestemor Bjørg Flo på Høybråten ble ukesvinner med dette blinkskuddet. Foto:
Ukevinner Sommerbildet

Ble bestevenner på fjellet

Abonnement
VANT HOVEDPREMIEN: Klasse 4B på Trosterud skole er første skoleklasse som vinner 100.000 kroner i Returkartonglotteriet. Foto:

Vant 100.000 kroner i Returkartonglotteriet

Abonnement
STYRKER TILBUDENE: I sommer blir det satt i gang flere ungdomstiltak i Bydel Stovner. Det er noe Britt Axelsen (Ap), Tore Ludt (SV), Rashid Nawaz (Ap), Ingelin Kristin Nord (H) og Jan-Arild Linja (Frp) mener er lurt. Foto:

Sammen for ungdommen

Abonnement