Sommerprat

JA TIL GRØNNE JOBBER: Arild Hermstad (MDG) fikk hjelpe Líf Laga med å plante nye epletrær. Den typen jobber vil han ha enda flere av.

MDG-Arild vil ha grønne jobber: ­Ser Líf Laga som kroneksempel

Abonnement
SOPP-PLUKK: Ben Borgen viser fram soppen han allerede har funnet i marka, og håper å finne enda mer de neste ukene. Foto: Caroline Hammer
Sommerprat:

– Nå har soppsesongen begynt!

Abonnement
MED JORDBÆRSKÅLA: Steinar Arnesen koser seg med jordbær mellom historiene fra oppvekst og helt til i dag. Foto: Caroline Hammer
Sommerprat med Steinar Arnesen:

– Nå vet alle hvor samfunnshuset er

Abonnement
SKIKKELIG SMØRBRØD: Når Akers Avis Groruddalen inviterer til sommerprat, pleier vi å finne et sted hvor vi kan sitte ned med intervjuobjektet og samtidig nyte noe godt å spise. Det var hotelldirektør Are Gald klar over og bestilte sporenstreks to rekesmørbrød fra kjøkkenet til bordet i Tartan rommet. Det tok ikke lang tid før kokk Dag Stian Myhrvoll vendte tilbake med godsakene - og som alltid smakte det som kommer fra kjøkkenet til Thon Hotel Linne fortreffelig. Men leggene til en hotelldirektør i korte bukser ble vi enige om å ikke vise frem i forbindelse med sommerpraten! Foto: Rolf E. Wulff
Sommerprat med Are Gald:

Dørvakta fra Stryn som ble hotellsjef i dalen

Abonnement
HELT KONGE: Ole Jørgen Pettersen har inntatt kongetribunen på Lillomarka Arena. Selv om han ikke ser på seg selv som noen som helst konge, blir det ikke for galt at vi sier at han er konge av Lillomarka Arena. Det er mye takket være ham at arenaen har blitt en realitet. Foto: Rolf E. Wulff

Går ikke stille inn i pensjonstilværelsen

Abonnement
PÅ GÅRDSGRUNN:Trond Iversen er oppvokst på Keyserløkka og bor for tiden på Bogerud. Han har vært de fleste steder i Groruddalen, men akkurat Tveten gård ble et nytt bekjentskap da vi tok ham med ditt for en sommerprat. Foto:
Sommerpraten:

Keyserløkkagutten som ble professor i vær og vind

Abonnement
KLAR FOR HØSTEN: Birgitte Rommen på Kafé Steinbra beskriver de siste månedene som utfordrende, men hun setter pris på det å måtte snu seg litt rundt og finne nye måter å gjøre ting på. Noe hun har tenkt å fortsette med. Foto:
Sommerprat med Birgitte Rommen:

Fra take away-suksess til festivalmoro i hagen

Abonnement
Attia Mirza Mehmood (SV)
Sommerprat med Attia Mirza Mehmood:

– Vil få bukt med identitetskampen

Abonnement
STOVNER–SOMMER: Foreløpig tilbringer Rashid Nawaz sommeren i egen bydel, men planene er å ta en liten tur til Danmark. Han benytter tiden til å sjekke stemningen rundt omkring, da blir det fort en matbit på sommerkafeen i Fossum kirke – drevet av ungdom. Foto:
Sommerprat med Rashid Nawaz:

– Nå tar vi tak i utfordringene. En konkret kurs er staket ut

Abonnement
SOMMER I DALEN: Kari Elisabeth Kaski har brukt mye av våren til å forhandle fram krisepakker som følge av koronasituasjonen. Nå som sommerferien står for tur, gleder hun seg til turer i skogen og avkjøling i Vesletjern. Foto:
Sommerprat med Kaski:

– Vi har kommet for å bli

Abonnement
GLAD I JORDBÆR: Det ble klaff da vi kom med jordbær på besøk til Guri E. Bramness. Hun er nemlig svært glad i dem! Foto:
Over en skål jordbær med Guri Bramness:

Groruds «Grand old lady»

Abonnement
FANTASTISKE MINNER: Leif Frantzen mimrer tilbake til somrene som liten guttunge, og da til fisking i elva og hytta på fjellet. Foto:
Jordbærprat med Leif Frantzen:

Sommerminnene tilhører Glomma

Abonnement
Larissa Cristine Rocha (23) har straks bokdebut med diktsamlingen «The calm in the chaos». Foto:
Ammerud-poetens bokdebut:

– Om å finne ro i kaoset

Abonnement
Eirik Lae Solberg og Grete Horntvedt Foto:

Over en krone-is

Abonnement
STOR ENGASJEMENT: Det Annstein Garnes brenner for, er ofte saker som irriterer ham. Foto:

Vestlis vaktbikkje

Abonnement
UTFORDRINGER: Stasjonssjef John Roger Lund legger ikke skjul på at det er en del konkrete utfordringer rundt å drive et av landets mest folkerike politidistrikter. Foto:
Sommerprat med politisjefen

– Alle må ta ansvar

Abonnement
NORSKE JORDBÆR: Ordfører Marianne Borgen (SV) legger ikke skjul på at hun er glad i norske jordbær. Hun er også glad i å være hovedstadens beskytter - en rolle hun egentlig har forberedt seg på i lang tid. I sommer skal hun nyte stillheten med familien på hytta i Sverige. Foto:
Jordbærprat:

Hovedstadens beskytter

Abonnement