Stortinget

x Foto:
Nå er det bekreftet:

Jan Bøhler går til Senterpartiet

Abonnement
OPPSUMMERING: 15 Alna-ungdommer har fått jobb på McDonald's etter først å ha vært ansatt i restaurant-kjeden gjennom bydelens sommerjobb-prosjekt. Dette har vekket interesse, og SVs Kari Elisabeth Kaski sier sommerjobb-prosjektet er en modell man kan følge hele året, ikke kun om sommeren. Her med Kari Elisabeth Kaski (f.v), Lars Toft, Dilara Vera Surbehan, Amin Fighi, Mina Bie Fjeldstad og Nisar Ahmed. Foto:

15 ungdommer er ansatt hos McDonald’s etter å ha overbevist i sommer

Abonnement
MØTTE «SJEFEN»: Yassine Arakia på Stortinget sammen med stortingspresident Tone Trøen. Foto:
Yassine Arakia debuterte på Stortinget:

– Jeg håper det viser at hardt arbeid lønner seg

Abonnement
I FAKKELTOG FOR FREMTIDEN: Opp mot 900 mennesker møtte opp i vinterkulda utenfor Stortinget for å demonstrere mot sykehusplanene til Helse Sør-Øst. Foto:
900 i fakkeltog mot sykehusplanene

Kraftig protest

Abonnement
ÅPENT MØTE: Ett av stoppene på komitéreisen til Stortingets kommunal- og forvaltningskomité var Deichman Stovner. Alt fra levekårforskjeller til områdesatsing sto på dagsorden, og politisjef John Roger Lund fortalte litt om arbeidet mot ungdomskriminalitet. Foto:
Stortingets kommunalkomité kickstartet 2019 på Stovner:

Møte i åpne omgivelser

Abonnement
AKER-KAMPEN FORTSETTER: Reaksjonene lot ikke vente på seg da nyheten sprakk om at Aker sykehus står i fare. Her fra protestene utenfor rådhuset. Nå er det Stortingets tur, etter at Rødts Bjørnar Moxnes fremmet et forslag om prioritering av Aker og Ullevål. Foto:
Rødt tar tak i Aker-saken:

Klar beskjed til regjeringen

Abonnement
HAR TRUA: Jan Bøhler ser nå lysere på målet med å endre eierseksjonsloven. Foto:
Kampen om «bolighaiene» tar tid...

Men Bøhler er optimistisk

Abonnement
VIL SE ENDRINGER: Kari Elisabeth Kaski (SV) gir ikke opp kampen før nedgradering av Trondheimsveien og trikk til Linderud er et faktum. Foto:
Fortsetter kampen om miljøgate og trikk:

– Skal belyse hvor partiene faktisk står

Abonnement
BØHLER I FRONT: Jan Bøhler har dratt igang debatten om Politihøgskolen til Groruddalen igjen, og får nå med seg et tverrpolitisk initiativ på laget. Foto:

– Nå må vi kjempe

Abonnement
MER TIL DALEN: Kari Elisabeth Kaski (SV) ønsker å prioritere Groruddalen høyere. Foto:
SVs alternative budsjett:

Vil satse mer på Groruddalen

Abonnement
AVSLAPPET I PASSENDE KOMITÉ: Jan Bøhler (Ap) går inn i sin fjerde periode på Stortinget. Han er avslappet, men også tent på oppgavene han har fått i komiteen som passer som hånd i hanske; justiskomiteen. Han har allerede begynt arbeidet. Foto:
Stortingsrepresentantene fra Groruddalen:

– Jeg er der jeg vil være

Abonnement
KJENNER SEG KLAR: Kari Elisabeth Kaski (SV) er en av to Groruddalsrepresentanter på Stortinget i ny periode. Hun er klar for oppgaven, og har kommet inn i finanskomiteen. Der begynner en stor oppgave med en gang - nemlig statsbudsjettet. Foto:
Stortingsrepresentantene fra Groruddalen:

– Kjenner på ærefrykten

Abonnement
FREMMER FORSLAG: Bjerke SVs Bjarne Kristoffersen har pushet på slik at stortingsrepresentant Heikki Holmås (SV) kan fremme forslag om at staten skal være med å betale halvparten av regninga for trikk til Tonsenhagen/Linderud. Det er også 1. kandidat på stortingslista 2017, Kari Elisabeth Kaski, enig i.
 Foto:

Tar trikken til Stortinget

Abonnement
ØNSKET: Jan Bøhler. Foto:
Refleksjoner:

– Hvorfor trenger
Oslo Jan Bøhler?

Abonnement
POSITIV TILBAKEMELDING: Stortingsrepresentant Jan Bøhler (Ap) tok opp problematikken med narkotika-salg i skolegårder i en interpellasjon på Stortinget. Han fikk positiv tilbakemelding fra justisminister Anders Anundsen (Frp) som varsler om nasjonale tiltak.
 Foto:
Narkolanging opp i Stortinget:

Nasjonale tiltak
mot narkolanging

Abonnement