Stortingsvalg 2017

MANGE KOM: Det var mange som tok turen til Stovner senter for å ta en «selfie» med statsminister Erna Solberg (H) lørdag ettermiddag. Foto:
Valginnspurt i Groruddalen:

Avsluttet med selfies

Abonnement
KLARE TIL KAMP: Mandag 11. september blir det avgjort hvem som skal styre landet videre. Statsminister Erna Solberg og Yassine Arakia fra Alna bydel er klare til kamp - og går til kamp med skole og integrering som kjernesaker. De mener at arbeid og yrkesdeltakelse er svaret på det meste. Foto:
VALG 2017:

– Alle som sier integreringen har gått dårlig, tar feil

Abonnement
BLI MED PÅ ÅPENT POLITISK MØTE: Groruddalen Miljøforum inviterer i samarbeid med Akers Avis Groruddalen til valgmøte i Grorud samfunnshus førstkommende tirsdag. Foto:
Groruddalens valgmøte 2017:

Hva vil partiene med Groruddalen?

Abonnement
HER KOMMER DE BLÅ: Høyre fikk med seg 100 frivillige på dør til dør-aksjon i Groruddalen. På Hellerud var det flere sentrale politikere å se, blant annet stortingsrepresentant Mudassar Kapur. Foto:
Høyres inntog i Groruddalen:

100 blåkledde forbi Ring 3

Abonnement
RASER: Rødts 1. kandidat Bjørnar Moxnes er ikke spesielt glad i det han kaller «velferdsprofitører» som han mener for eksempel utnytter barna i private barnehager. Det fikk han tydelig fram under et møte med egne velgere på Veitvet senter. Nå viser nye målinger at Rødt raser også forbi sperregrensa. Foto:
VALG 2017:

Raser mot velferdsprofitørene

Abonnement
GIR SEG IKKE: Målinger viser at Venstre ligger under sperregrensa, men partileder Trine Skei Grande og nestleder Ola Elvestuen gir seg ikke. De peker på viktigheten av at store prosjekter får plass øst i byen - og løfter fram kollektivsatsingen. For Venstre er T-bane til Ahus viktig, så fremt som symbolbygg. Foto:
VALG 2017:

– De beste prosjektene må ligge øst i byen

Abonnement
PÅ GRORUD: Jonas Gahr Støre (Ap) tok med seg Inger Helene Vaaten fra Oslo Ap og LO-leder Hans Christian Gabrielsen til Grorud på valgkampturné. Der stoppet de innom hjemmetjenesten. Foto:
Stortingsvalget 2017:

På valgkampturné i Groruddalen

Abonnement
HAR TROEN: Kristoffer Haug fra Bjerke MDG står på partiets Stortingsliste 2017 som nummer tre. Han har stor tro på en plass - og vil representere Groruddalen. Foto:

Tror på en stortingsplass

Abonnement
PÅ TREDJEPLASS: Aina Stenersen for Oslo Frp. Foto:

Aina Stenersen på 4. plass

Abonnement
I VALGKAMPEN: Yassine Arakia fra Alna er en av fire fra Groruddalen med på Oslo Høyres nominasjonsliste til Stortinget. Foto:

Fire fra Groruddalen er med

Abonnement
3. PLASS: Jan B??hler (Ap) st?or p?o Oslo Aps 3. plass for nominasjon til stortinget i 2017. Han er forn??yd med ?o ha rykket opp to plasser siden 2013. Foto:

Jan Bøhler – likevel

Abonnement