Stovner bad

GODT BIDRAG: Når flere bruker fjernvarme til oppvarming, blir det mindre behov for strøm. Det vinner også de som ikke har fjernvarme på.
Kommentar:

Når muligheten byr seg, slår man til

Gravearbeid i forbindelse med nye Stovner bad, resulterte i at tv- og internett-forbindelsen til alle beboerne i Fossumhagen ble kuttet. Beboer Rolf Ekra er ute og orienterer seg, og venter spent på å få tilbake både tv og internett. Det har gått noen dager nå.

Hele borettslaget gikk i svart. 128 leiligheter uten tv og internett i flere dager

Abonnement
Byrådsleder Raymond Johansen har satt seg bak spakene for å rydde vei for Stovner bad. Foto: Caroline Hammer

Byggearbeidene med Stovner bad er endelig i gang

Abonnement
FUGLEPERSPEKTIV: Stovner Bad ble endelig vedtatt før påske, men nå kom nyheten om budsjettsprekk. (Illustrasjon:Dyrø og Moen Arkitekter.) Foto: Dyrø og Moen Arkitekter

Massiv kostnadssprekk for Stovner bad. Hva skjer til slutt med badedrømmen?

Abonnement
KUN FOR LEK: Ikke nok med at man har ventet på det lovede Stovner bad i minst 40 år. Når det en dag kommer er det så nedskalert at det ikke kan brukes til idrett. Det håper Kari Leer Backe-Hansen, daglig leder i SK Speed, at man kan få reversert før spaden settes i jorda. Foto: Sweco (ill. av svømmehallen) / Akers Avis Groruddalen
Svømmeklubben Speed «slår alarm»:

Oslo kommune bruker flere hundre millioner på et idrettsanlegg som ikke er tilrettelagt for idrett

VIL SEG LIKSOM IKKE: Badet på Stovner utsettes ytterligere - etter at Statsforvalteren ga borettslaget medhold i klagen. Foto: Ill.:Dyrø og Moen Arkitekter / Oslobygg KF

Badet forsinkes enda mer etter naboklage knyttet til atkomstvei

Abonnement
Stovner bad blir et moderne bydelsbad som vil gi gode muligheter for svømmeopplæring, trening, konkurranser og lek. Dette er en foreløpig arbeidsskisse av prosjektet. (Illustrasjon: Dyrø og Moen Arkitekter / Oslobygg KF.) Foto: Oslo kommune
Nå er kontrakten signert:

Klare for å bygge Stovner bad

Foto:
Kommentar:

Den som venter på noe godt…

KRITISKE: Steinar Børstad (t.h.) og Saira Khan frykter hva planene vil gjøre med nærmiljøet i Fossumsletta borettslag. De får moralsk støtte av BU-leder Rashid Nawaz, men lokalpolitikerne har allerede sagt sitt i saken. Foto: Ørjan Brage
Borettslag frykter for nærmiljøet:

Drømmen som går i oppfyllelse, kan komme med et lite trafikkmareritt på kjøpet

Abonnement
ENDELIG! Det tok noen år, men onsdag kunne Marianne Borgen smelle ordførerklubba i bordet og endelig vedta nytt bad på Stovner. Da er det lov å smile! Foto:
Onsdag var en ny merkedag for badet på Stovner:

Nå er badet på Stovner vedtatt!

Abonnement
NESTE STEG: Nye Stovner bad rykker stadig nærmere – og er nå oversendt til politisk behandling i rådhuset. (Illustrasjon: SWECO) Foto:

Ett svømmetak nærmere Stovner bad

Abonnement
SLIK KAN DET BLI: Illustrasjonen viser hvordan badet på Stovner kan bli seende ut, sett utenifra. (Illustrasjon: Dyrø og Moen Arkitekter/Kultur- og idrettsbygg Oslo KF).
 Foto:
Åpent møte om Aasta Hansteens vei 2:

Bad-planene begynner å ta form

Abonnement
FØRSTE SKISSENE: Direktør Eli Grimsby i Kultur- og idrettsbygg presentere forprosjektet på Stovner bad og fortalte om prosessen videre. Foto:

Fra Stovner-tårn til badplaner

Abonnement
FØRSTE SKISSENE: De første illustrasjonene av Stovner bad er foreløpige og på et skissenivå. Foto:
Stovner bad:

Her er de første skissene

Abonnement
SKUFFET: Annstein Garnes, leder av Vestli Vel, er skuffet over politikernes brutte løfter om Stovner bad. Han mener det er et godt eksempel på politikken som føres i Groruddalen generelt. Foto:
Striden om Stovner bad fortsetter:

– De lurer oss

Abonnement
BESTEMT: Guri Melby (V) forklarer at hun la inn størrelse på badet på Stovner i bademeldingen hun la fram da hun var byråd, og at bassenget skulle være 50x25 meter. Foto:
Tidligere byråd Guri Melby (V):

Vil ha et områdebad

Abonnement
VARMT BASSENG: Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) og BU-leder på Stovner, Rashid Nawaz (Ap) ser fram til et nytt bad på Stovner som kan komme før 2020. Planen er oversendt til Kultur- og idrettsbygg (KID) med føringer om varmtvannsbasseng og vannsklie.
 Foto:

Stovner kan få
varmtvannsbasseng

Abonnement
VILL JUBEL: Rashid Nawaz (f.v.), Eva Semmerud, Bjørn Hallme og Anders Røberg-Larsen har grunn til å smile. Endelig blir det bad på Stovner. Foto:
Byrådets budsjettforslag 2017:

Groruddalen i ekstase

Abonnement
VARSLER BRÅK: BU-leder Rashid Nawaz (Ap). Foto:

Bydelen varsler bråk

Abonnement
FORSTÅR STOVNERS UTÅLMODIGHET: Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) synes det er frekt av Melby å klage på prosessen rundt Stovner bad – men forteller at Stovner-folk må belage seg på mer ventetid. Foto:

Ber Melby om å ikke
kaste stein i glasshus

Abonnement