Stovner senter

Irfan Akram. Foto:

Sjefen på Stovner senter får dobbelt ansvar: Nå overtar han også lederstolen på Liertoppen

Abonnement
NYTT ANSVAR: Irfan Akram skal nå også lede Liertoppen senter.
Senteråret i Groruddalen:

Stovner satte to rekorder i 2023
: Flere besøk og større omsetning

Abonnement
Video
SAMLET: Camilla Therese Schrøder i Eie Stovner, driftstekniker Kjetil Gabrielsen, senterleder Irfan Akram, musiker Åsmund Gylder fra Líf Laga, og driftssjef Robin Loftholm.

Smakebiter fra Åsmunds musikkunivers da dartmesterskapet gikk av stabelen på Stovner senter

Abonnement
Video
SAMLET: Camilla Therese Schrøder i Eie Stovner, driftstekniker Kjetil Gabrielsen, senterleder Irfan Akram, musiker Åsmund Gylder fra Líf Laga, og driftssjef Robin Loftholm.

Dart’n på torsdag: Smakebiter fra Åsmunds musikkunivers, senterlederen stilte med mannskap og megleren gleder seg allerede til neste år

Abonnement
BREDT MATTILBUD: Med to nye matkonsepter som sjekker inn på Stovner senter er det i ferd med å bli et veldig stort matmangfold på sentret. Her med et representanter fra noen av sentrets matkonsepter og senterleder Irfan Akram i front. Sammen har de nettopp tilbakelagt et rekordår på Stovner (Foto: Katrine Lunke). Foto: Katrine Lunke

Stovner senter omsatte for over en milliard

Abonnement
SNART FØLGER TO TIL ETTER: Iceland har allerede stengt butikken sin på Stovner senter, og når kalenderen viser mars har også Cubus og Kitch'n stengt sine butikker. Foto: Sindre Veum Apneseth

Tre butikker stenger på Stovner senter: – Leit å ta farvel med gode kolleger

Abonnement
GLEDER SEG: Irfan Akram og resten av folket på Stovner senter har vært foregangsfigurer gjennom pandemien. Nå ser man fram mot nye spisesteder og spennende utvidelser. Foto:
Senteråret 2021 - Stovner:

– Koronavertene på Stovner er en suksess-historie

Abonnement
TETT OPPFØLGING: Irfan Akram og Stovner senter har samarbeidet med bydelen for å forhindre smitte og ivareta besøkendes helse og sikkerhet. Foto:
Senteråret 2020:

Mål om å bli et destinasjonssenter

Abonnement
FÅR NYTT HJEM: Malin Thorsen Berg på Mester Grønn på Stovner senter gjør klart blomstene som nå skal pynte opp på to av sykehjemmene i området. Foto:
Blomstene gror selv om dørene stenges:

Gir bort blomster til sykehjemmene

Abonnement
NYE TILTAK: Nå gjelder samme regler for bruk av munnbind på butikken og offentlige plasser på lik linje med kollektiv-reiser. Dersom det ikke går å holde tilstrekkelig avstand skal man bruke munnbind. Foto:
Påbud om munnbind ønskes velkommen:

Men ingen har påtatt seg ansvaret for å følge opp påbudet

Abonnement
PÅ STOVNER SENTER: Hasnain Asghar (t.v) og Yahya Naser i Kulturgryta UB selger nasjonalretter fra et spesifikt land hver lørdag. Deler av overskuddet går til humanitært arbeid i det aktuelle landet. Foto:
Kulturgryta UB:

Et smakfullt møte med kulturer

Abonnement
VEIEN VIDERE: Hvordan påvirker korona-pademien næringslivet og blant annet Stovner senter? Hva kan politikere gjøre for å hjelpe til? Det ville Afshan Rafiq og Morten Steenstrup vite da de besøkte senterleder på Stovner, Irfan Akram. Foto:
Høyre på senterbefaring på Stovner:

– Hovedmålet er å skape arbeidsplasser

Abonnement
NY SJEF: Irfan Akram er ny senterleder på Stovner senter. Foto:

Dette er den nye senterlederen på Stovner

ERFAREN VINNER: Det var Bjørn Hansen som dro av gårde med bruskassa etter bataljen på Stovner Senter. Det ble dramatikk på slutten da Rune Svebakken (t v) og Trond Carlsen dukket opp. Potensielle vinnere, men som ikke nådde helt opp denne gangen. Roger`n Wilsberg (helt t v) sørget nok en gang for smektende musikk under konkurransen, mens Roy Stensvold fra lokalavis holdt orden på piler og utøverne. Foto:

Vant uten taktikk

Abonnement
BREDT SMIL: Mona Bråten går ut av 2019 med en omsetning på over én milliard, noe som har vært målet til Tveita senter. Foto:

Senteråret 2019: Konkurser og nedgang, men også nye tilskudd og hyggelige tall

Abonnement
AMBISIØSE: Bendit Bar og Restaurant har flyttet inn på Stovner senter i det gamle O'Learys-lokalet. Her skal folk få mat og drikke til en hyggelig penge, samt sport og god stemning. Her med Anders Kolstad (t.v) og Jørn Hartmann. Foto:

Bendit Bar og Restaurant flytter inn på Stovner senter

Abonnement
I «EPLEBUTIKKEN»: Nioma Yusuf (17), Sugirtha Baskaran (16), Hubi Osman Farah (17) og Trang Thuy Duong (16) er her fullt i gang med sine arbeidsoppgaver. Det tok heller i lang tid før en av sentrets kunder fikk øye på eplemosten. Foto:
Styrer «eplebutikken» på Stovner senter:

Líf Laga-butikken selger most og verver hageeiere

Abonnement
MANER TIL KAMP: Tor-Erik Røberg-Larsen vil ikke sitte stille i båten lenger, og lover eldreopprør når Groruddalstinget inviterer til folkemøte på Stovner. Da er det godt å ha med (foran f.v.) Laial Ayoub, Janet Ayoub og Anne-Karima Nordengen på laget. Foto:
Groruddalstinget møtes i dag klokka 16.00:

– Om 15 år er det flere rullatorer enn sykler i Oslo. Da må vi ta de eldre på alvor

Abonnement
Stovner senter Foto:
Senteråret 2018

Stovner holder seg over én milliard

Abonnement
FULL FART INN I DALEN: Sparebanken Øst flytter snart inn på Stovner senter, og Laique Rana tar fatt på oppgaven med ett av bankens varemerker: Et bredt smil. Foto:
Sparebanken Øst åpner filial på Stovner:

Tar sats inn i Groruddalen

Abonnement