Tonsenhagen skole

Hils på Team Veitvet Mela! Dette er en frivillig gruppe bestående av hovedsakelig Karmjits barndomsvenner og andre bekjente. Foto: Jamil Dost

– Veitvet Mela beriker byen og nærmiljøet

Abonnement
ALLE MÅ SKJERPE SEG: Det var klar tale fra Mina (8, f.v.), Lara (9) og William (9) på Tonsenhagen skole. Alle må gjøre sitt for at verden skal fortsette å være et fint sted for alle. Foto:

TV-aksjonen: Groruddalen ga 3,9 millioner kroner

Abonnement
SPILTE FOR BEBOERNE: Tonsenhagen skolekorps og drillkorps besøkte borettslagene i nærområdet. Foto:
Gratulerer med dagen, Tonsenhagen:

Korpset «vekket» beboerne med hurrarop og musikk

Abonnement
IKKE GJENNOMFØRBART: Slik ser vanligvis Karl Johan ut på 17. mai. Det er naturligvis ikke gjennomførbart når man forsøker å kvitte seg med korona-viruset. Da må det tenkes nytt. Foto:
Barnetoget er kansellert:

– Men 17. mai skal det bli!

Abonnement
KUNSTNERISK ARENA: Aulaen på Tonsenhagen skole er nå forvandlet til en splitter ny kulturscene. Musikkteatret sto for sang på åpningen i begynnelsen av mars. Foto:

Ny kulturscene på Tonsenhagen

Abonnement
KULT PROSJEKT: Aksel (8), Andrea (7) og Idun (7) på Tonsenhagen skole har laget produkter, stått i kassa og blitt kjent med andre elever, men det de setter mest pris på er at de samler inn penger til noen som trenger det. Foto:
Solidaritetsdager på Tonsenhagen:

Samler inn penger til Peru

Abonnement
DAGENS LEDERE: Amund Prent (12), Julie Traverso (12) og Ellinor Sæterdal (12) synes det er gøy å stå for aktivitetene og passe på at alt går som det skal. Foto:
Vennedagen på Tonsenhagen:

– Viktig å bli kjent med andre

Abonnement
FIKK iPAD: Elevene i klasse 5c på Tonsenhagen fikk klassesett med iPader av DNB. Foto:

Vant iPader av DNB

Abonnement
GLAD I SIN NYE SKOLEGÅRD: Ada (11), Julie (11), Sondre (10), Leo (11), Vetle Max (11) og Alma (11) fikk æren av å holde snora under åpningen av skolegården. – Vi er glad for å ha fått en ny skolegård, sier 6.-klassingene. Foto:

Gøy med ny skolegård

Abonnement