Tøyen

HISTORISK HEKLING: Gry Hege Østern stilte opp med strikkede produkter og heklet håndarbeid, sistnevnte utført med pjonekrok og med hekleteknikk fra vikingtiden. Foto:

Gry Hege hekler på samme måte som de gjorde det på vikingtiden

FORNØYDE: Byråd Lan Marie Nguyen Berg og avtroppende nestleder i bydelsutvalget for Gamle Oslo, partikollega av Berg, Viktor Rakov Gjengaar, er fornøyde med stengingen av Kolstadgata. Foto:
Kolstadgata stengt:

Byutvikling sånn barna vil ha det

Abonnement
FRA ØDELAND TIL OASE: Tøyen torg er et av stedene man kanskje har sett den største forandringen. Fra å være et grått og trist senter uten aktivitet, er det nå liv der fra morgen til kveld. Sånt gjør en ordfører glad. Foto:

Tøyenløftet – seks år etter

Abonnement
VERDIG VINNER: Styreleder Ellen Stavlund i Voksenopplæringsforbundet (f.v.) og prisoverrekker Hashem Jafari syntes Østre Aker Husflidslag, representert ved nestleder Kari Lund Ellingsen og leder Bente Sundland Faustino var en verdig vinner av Årets Læringspris til en organisasjon. Foto:

Hedret med priser

Abonnement
FORSVINNER: Får byrådet i Oslo det som det vil, forsvinner nesten samtlige parkeringsplasser i Åkebergveien oppover bak Camilla Wilhelmsen og Sigurd Fredeng (Frp). Det vil også skape problemer for ansatte i politiet på Grønland (bygningen bak til høyre). På toppen av bakken ser vi en politibil under utrykning. Foto:
Åkebergveien:

P-plasser må
vike for sykkelvei

Abonnement
SAMLET JUBEL: Barna som var til stede på Biblo Tøyen slapp jubelen løs da de fikk tatt gruppebilde sammen med kronprinsparet. Foto:
Besøkte Tøyen

Full jubel for
kronprinsparet

Abonnement
DISKUSJON OM NRK: Partikolleger i Ap, Jan Bøhler og Frode Jacobsen, er ikke helt enige om hvilket forslag som bør stå øverst på lista til NRK - Tøyen eller Groruddalen? Foto:

Oslo Ap vil ha
NRK til Tøyen

Abonnement