Tveita

I TRYGGE HENDER: Kattungene ble dumpet og forlatt, men er nå i trygge hender hos dyrevernorganisasjonen Hjerte for hjemløse katter. Her med leder Shahin Rode.

Kattungene ble dumpet – gode naboer på Haugerud og Tveita reddet dem

SOLID LAGINNSATS: Politikerne i Oslo ble enige og stemte for elleverbane til Tveita. Her med Abdullah Alsabeehg og Tamina Sheriffdeen Rauf i Arbeiderpartiet (Foto: Magnus Solhaug).

Elleverbane på Tveita: Et symbol på tverrpolitisk samarbeid, nabolagsengasjement og fotballglede

SNAKKET MED POLITIKERNE: Marianne Helle hadde med seg ungdommer til Alnas bydelsutvalgsmøte der de tok opp temaet fritidstilbud til unge på Tveita.

Oppgitt over ungdomstilbudet på Tveita: – De må sitte på kafé med oss pensjonister

Abonnement
NYTT KAPITTEL PÅ TVEITA: Får Hellerud Arbeiderpartilag det som de vil, kan en ny Deichman-filial se dagens lys på Tveita. Her med Marianne Midthus Østby og John Magne Pedersen Tangen.

I 1988 stengte biblioteket. Nå ønskes Deichman tilbake til Tveita

Abonnement
HAR FULGT BYEN: Jan Erik Nordby (t.v.) og Torhild Nordby har sett alt som har skjedd i byen fra toppleiligheten på Tveita de siste femti årene.

Fredagsprat med Jan Erik Nordby: Mannen som har fulgt Tveita siden starten

Abonnement
Sebastian Maira Johansen (gruppeleder Ap)

Ap, SV og Rødt svarer Frp

Bildeserie
FELLES SAK: Jan Bøhler (t.v.) og Marianne Ducasse, leder for Foreningen Innenforskap, brenner for unge i Groruddalen. Da passet det godt at de fant sammen denne helgen. (Foto: Tom Evensen)

Samlet generasjonene til fest

Abonnement
INGEN TVIL: Budskapet til Lohøgda borettslag er at alle er velkommen nøyaktig sånn man er. Her med Siv Anne Johannessen og André Johansen.
Kronerulling på Tveita:

Målet var nok penger til ett flagg - men da spleisen ble lukket var fasiten tredoblet

Abonnement
LEDER NYTT SENTER: Silje Nordgård Aspen har erfaring som senterleder, men dette blir hennes første år på Tveita. Foto:
Senteråret 2022 – Tveita:

Store planer… med ny leder

Abonnement
Den isete gangveien er et irritasjonsmoment blant flere naboer, men ingen tør å si ifra, hevder Erna Bodil Syberg. – Men jeg er en kriger, legger hun til. Foto: Sindre Veum Apneseth

83 år gamle Erna på Tveita kvier seg for å gå ut

Abonnement
TVEITA: Leilighetene i Lohøgda borettslag opplevde et solid prishopp i 2020 sammenliknet med 2019. Foto: Sindre Veum Apneseth

Prishopp for leiligheter i Lohøgda

Abonnement
TILSYN: Balansetrening er viktig for motorikken og i hinderløypa måtte barna balansere over en benk før nytt hinder ventet i løypa. Foto:

Skidronningen på Tveita-besøk

Abonnement
ØYE FOR DETALJER: Moshe Ohanas Click & Change-solbriller gikk helt til topps i beste produktdesign for barn i German Design Award. Her fra butikken i Tveita bedriftsområde. Foto:

På Tveita lager de verdens beste solbriller for barn

Abonnement
POSITIVE: Kulturbyråd Rina Mariann Hansen (t.v), kulturetatens Ingeborg Apall-Olsen og miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg under mini-befaringen på Tveten gård. Tveten gårds historiske betydning i byen og kulturperlens sosiale tilbud til nærmiljøet er gode grunner til å fortsette investeringen på gården. Foto:

Vil åpne naboperlen for hele byen

Abonnement
KLARGJØRING AV SYKLER: Noen sykler trenger litt mer tid på verkstedet enn andre. Der er sykkelen til Truls Aarnes, driftsteknik er på Tveita senter, et godt eksempel. Senterleder Mona Bråten kunne likevel ikke dy seg, og måtte teste ut sykkelen fra 60-tallet. Foto:
Fiks sykkelen - mens du handler:

Setter opp mobilt verksted

Abonnement
ROMSÅS-ENGASJEMENTET: Tor-Erik Røberg-Larsen (t.v.) er overbevist om at det er beboernes engasjement som førte til at snødumpingen tok slutt. Bjørn Barkald og Elna Svang slutter seg til det resonnementet. Her står trekløveret foran et godt innpakka autovern langs Odvar Solbergs vei. Foto:

Dumper skitten snø på Romsås

Abonnement
FORBILDE: Nadia Helena Shabbir Gustavsen (22) ønsker å være et godt forbilde og vil hjelpe unge til å finne sin egen vei. (Foto: Miss Norway Org / Per-Martin Grambo) Foto:
Nadia er i Miss Norway-semifinalen:

– Vil vinne for den jeg er

Abonnement
FORLATER GÅRDEN: Etter 42 års virke på Tveita som ungdomsleder og gardskjerring, takker Inger Seim for seg etter en formidabel innsats i lokalmiljøet. Foto: Rolf E. Wulff

Ringen er sluttet for Inger Seim

Abonnement
FRA 2013: Dette bildet er fra en brann i samme område i 2013, også i Nåkkves vei på Tveita. Foto:

Dødsbrann på Tveita

Abonnement
DEBATT: Partiene Frp, Høyre, Venstre, KrF, Sp, MDG, Ap, SV og Rødt var representert under debatten på Tveita. Foto:
Stort folkemøte på Tveita om motorvei i Smalvollveien:

– Tunnel eller ingenting

Abonnement