Valg 2017

FRA ØRE TIL ØRE: Adrian Vilfred Smith Stenberg, Anne G. Søreide og Vidar Haugan var alle tre et eneste stort smil på Frps valgvake. Foto:
Frp holdt stand:

– Fire nye år!

Abonnement
GOD INNSATS: Inger Johanne Nordås fra Tokerudberget har vært med i Senterpartiet siden midten av 90-tallet og Inger Bigum fra Vestli har vært med siden 2005. I år tok de turen til partiets valgvake for første gang. Her står de sammen med Aisha Naz Bhatti (midten). Foto:

Beste valg siden 1993…
men ingen regjeringsplass

Abonnement
TAPRE SMIL: Erik Lunde (t.h.) og Hans Olav Syversen smiler tappert etter en utfordrende valgkamp. Med seg har de fått pressekontakt Mona Høvset, som har lange familietradisjoner i Groruddalen. <br/>

Valgkamp i oppoverbakke

Abonnement
- FREMTIDEN ER LYSEGRØNN: Groruddalsdelegasjonen på MESH jublet for fire nye år på Stortinget. Kristoffer Robin Haug fra Bjerke (i midten) får nå også muligheter som partiets andrevara. Foto:

– Vi har kommet for å bli!

Abonnement
MANGE KOM: Det var mange som tok turen til Stovner senter for å ta en «selfie» med statsminister Erna Solberg (H) lørdag ettermiddag. Foto:
Valginnspurt i Groruddalen:

Avsluttet med selfies

Abonnement
TOPPET LAGET: Høyre og Ap toppet laget på Ammerud med forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide (H) og Espen Barth Eide (Ap). Foto:
Valginnspurt:

Storfint besøk på Ammerudhjemmet

Abonnement
RØDT: Mikkel Øgrim. Foto:

Setter Lindebergplanene på vent

Abonnement
554 ELEVER: Totalt var det 554 elever som stemte på Bjerke vgs. i årets skolevalg. Foto:
Slik stemte Groruddals-elevene:

Ap ble størst – og SV gjorde brakvalg

Abonnement
NYE FOSSUM BARNEHAGE: Byråd Tone Tellevik Dahl (Ap) møtte BU-leder Rashid Nawaz utenfor Fossum barnehage, sammen med fagansvarlig for bygg i Omsorgsbygg, Per Korneliussen. Barnehagen på Stovner skal ha plass til 180 barn. Dekningsprosenten i bydelen er på 65 prosent. Foto:
Langer ut mot Høyres budsjett:

– Hvor skal 800 barnehageplasser kuttes?

Abonnement
ARBEIDSLEDIGHET: Aina Stenersen (Frp) mener det må gjøres noe i Oslo for å få ned arbeidsledigheten på Stovner som er på 9 prosent. Her er hun utenfor NAV Stovner. Hun er også opptatt av å vise hvor viktig det er med velferdsinnovatører, som på Romsås sykehjem. Foto:
VALG 2017:

Frp om arbeidsledighet og velferdsinnovatører

Abonnement
DRAKAMP: Aker sykehus er et hett tema i Groruddalen og i valgkampen. Nå slenger Høyre og Sp seg inn i debatten med full styrke. Foto:
VALG 2017:

Aker-strid i valgkampen

Abonnement
HUSK Å STEMME: I dag er det absolutt siste dag du kan forhåndsstemme, slik som Kari Elisabeth Kaski (SV) har gjort på Linderud. Foto:

Siste sjanse til å forhåndsstemme

Abonnement
VIL HA EN FELLES PLAN: Høyre vil ha en felles plan for Groruddalen med alle de viktige samferdselsprosjektene. De innrømmer for dårlig planlegging, og vil rette opp i gamle feilgrep. De mener også finansieringen er på plass. Foto:
Lanserer «masterplan» for Groruddalen:

Vil rydde opp i gamle feilgrep

Abonnement
KLARE TIL KAMP: Mandag 11. september blir det avgjort hvem som skal styre landet videre. Statsminister Erna Solberg og Yassine Arakia fra Alna bydel er klare til kamp - og går til kamp med skole og integrering som kjernesaker. De mener at arbeid og yrkesdeltakelse er svaret på det meste. Foto:
VALG 2017:

– Alle som sier integreringen har gått dårlig, tar feil

Abonnement
ØREMERKER MIDLER: Arbeidsminister Anniken Hauglie (H) tok med seg Mazyar Keshvari (t.v, Frp) og Mudassar Kapur (H) til Grorud for å fortelle at de nå øremerker midler i Groruddals-satsingen i budsjettet for 2018 som skal gå rett til tiltak for å få folk ut i jobb. Foto:
Dobler innsats mot arbeidsledighet i Groruddalen:

Faste midler for første gang

Abonnement
MØTTE POLITIET: Hans Olav Syversen (KrF) møtte politiet på Manglerud til en prat om forebygging og dagens situasjon. Her med Jane Bechmann Dahl, Kjell Ingolf Ropstad (KrF), stasjonssjef John Roger Lund og Terje Bechmann Dahl. Foto: Eilev Hegstad Foto:
VALG 2017:

– Ikke bare et skippertak

Abonnement
MØTTE SINE EGNE: Byrådsleder Raymond Johansen tok turen til Høybråten for å møte sine egne, blant annet Norvald Mo (t.h) - og for å dele ut roser og ferske boller til potensielle velgere. Foto:
VALG 2017:

Ap på stemmejakt på Høybråten

Abonnement
VIKTIG: Varaordføreren er tydelig på at det er viktig å bruke stemmeretten når man blir gammel nok til å stemme. Det er også viktig for elevene å sette seg inn i hvilket parti man vil stemme på. Foto:
VALG 2017:

Lærte «kidsa» om demokrati

Abonnement
FOR GRORUDDALEN: Partienes innsats for Groruddalen var temaet da Groruddalen Miljøforum inviterte til årets store valgmøte på samfunnshuset. (Dette bildet ble tatt mot slutten av møtet, da blant annet en solid kontigent fra AP hadde forlatt lokalet). Foto:
Valgmøte i Grorud samfunnshus:

Hva vil partiene gjøre for Groruddalen?

Abonnement
KOMMER TIL STOVNER: Statsminister Jonas Gahr Støre kommer til Stovner på onsdag. Da kan du stille spørsmål til landets sjef.

Intensiv valgkamp-innspurt

Abonnement