Valle Hovin

LITE KARAKTERPRESS: På Valle Hovin får elevene karakterer bare til jul og sommer. Elevrådets representanter Sigurd Rørstad (f.v) og leder Mamanding Marong har et tett samarbeid med Rektor Trine Øiseth (t.h). Foto: Mina Wathne
Valle Hovin videregående skole:

Fysikk på hjemmebane

Abonnement
KLASSISK SKØYTESTIL:Tom Evensen har ikke glemt gammel sittestilling. Han har hatt sine runder på Valle Hovin i tidligere tider. De gamle lengdeløpsskøytene er tatt vare på - ja selv den gamle  treningsoverdelen til Oslo Skøiteklubb passer den dag i dag. Foto:

Nå kommer det ny kunstisbane på Valle Hovin

Abonnement
SPILLENDE VENNSKAP: Tap og vinn med samme sinn. Det viktigste er å ha det gøy sammen med fotball og godt vennskap - selv om det er ganske ok å bli toppscorer i tillegg, da. Danielle Brogde ble toppscorer for Vålerenga gatelag, mens Knut André Kristiansen scora flest mål for Fossheim. Trener for Vålerenga gatelag, Jørgen Klem (t.v.) og arbeidsleder i Fossheim, Christian Deberitz, ble imponert over de to spllerenes scoringsferdigheter. Foto:

Ekte idrettsglede på Valle

Abonnement
SPENTE TOPPIDRETTSELEVER: Trekløveret Rasmus, Nadia og Paul Joachim går sin nye skolehverdag i møte. Foto:
Valle Hovin videregående skole åpnet dørene

Går inn i en helt ny skolehverdag

EN ANNERLEDES SKOLEHVERDAG: Rektor Trine Øiseth og assisterende rektor Espen Sandnes Frøystveit ser frem til å tilby fotball toppidrett på Valle Hovin. Opptaket baseres blant annet på ferdighet, noe disse to håpefulle headerne viser i massevis. Foto:

Headinger på timeplanen

Abonnement