Djupvik

Ammeruds Knut Marius Djupvik: – Vant vi? Det var helt rått!

Knut Marius Djupvik har vist seg sterk, både fysisk og psykisk, i årets sesong av Kompani Lauritzen. I finalen i kveld fikk vi endelig svaret på om Ammerud-beboeren gikk hjem med militærsverdet.

De andre deltakerne som ventet ved målstreken utroper idet de får øye på finaledeltakerne: – Det er Maurstad og Djupvik!

I dag, lørdag, gikk finaleprogrammet av Kompani Lauritzen på TV 2.

Og det betyr at Groruddalens Knut Marius Djupvik, Ammerud-beboeren og artisten som har vunnet både Stjernekamp og The Voice tidligere, gikk seirende hjem i TV 2-konkurransen Kompani Lauritzen sammen med Stinius Maurstad.

– Summen av alt er at det har vært en fantastisk reise, sier Knut Marius i finaleprogrammet som akkurat er ferdig på TV 2 litt over klokka 22 lørdag kveld.

I finalen kjempet Djupvik og Maurstad mot Silje Nordnes og Mikkel Bratt Silset.

Nye groruddøler fyller tv-ruta i rask rekkefølge. Nå er det artisten Knut Marius fra Ammerud som konkurrerer

De fleste kjenner nok Knut Marius Djupvik igjen for å ha vunnet The Voice og Stjernekamp, og sangstemmen til Djupvik kan du høre igjen på Ammerud.

17. mai skal han synge sammen med Ammerud skoles musikkorps under feiringen fra klokka 12 til 15. Da skal også Grorudskolenes strykeorkester spille.

I et tidligere intervju med Akers Avis Groruddalen forteller han om hvordan han har vokst som person gjennom programmet. Både mestringsfølelse og et nytt syn på helse og aktivitet er noe musikeren sitter igjen med.

– Det var gøy, utfordrende, lærerikt og tidvis skummelt. Foreløpig er det få detaljer jeg kan røpe, vi har fått streng beskjed fra TV 2, men det er tøffe utfordringer.

– De som har sett Kompani Lauritzen vet at vi blir satt på prøve og ofte gjør ting utenfor komfortsonen, og der er årets sesong intet unntak. Det var noen ting som traff meg, forklarer han.

Fra Lillomarkas løyper til norgesturné