IMG_3677

God jul fra oss i avishuset!

Julefreden senker seg over de tusen hjem, og her i avishuset puster vi ut etter igjen å ha levert vår ambisiøse juleavis. Vi håper at den gir deg mange gode stunder i juletida når julematen skal fordøyes mellom kortslagene.

Vi håper at juleavisa har blitt en like viktig del av juletradisjonene som det å gå i kirken, spise ribbe eller pinnekjøtt på julaften og å åpne julegaver sammen med dem du står nærmest. For jula handler om det aller nærmeste. Det er kjærlighet, gode samtaler, latter og glede. Enten man bare blir de aller nærmeste, samler hele familien eller skal bli med på et av de store fellesarrangementene som det inviteres til på julaften, er det en dag man skal møte hverandre på den aller beste måten.

Uansett hvordan du velger å feire jul i år, er det duket for en fin og magisk juleuke. Nysnøen har lagt seg perfekt til skituren, tur i akebakken med ny rattkjelke, i alpinanlegget med nye vinterklær eller for peiskos innendørs. Julekaker skal bakes og spises, skylt ned med de siste glassene julebrus og varm gløgg.

Så er julen også til for å reflektere litt over året som har gått. Kanskje man blar i bildene på mobilen for å mimre tilbake til forrige vinter, eller se på bilder av barnebarna som har lagd påske-snømann. Mange har kanskje sett barnebarnet i det store 17. mai-toget og finner det fram rundt bordet. Andre kan derimot ønske å legge året bak seg og heller tenke på de neste månedene som kommer. Det er nok mye fint å glede seg til.

Felles for oss alle er at vi aller mest gleder oss til å bruke tid sammen. Ingen har en helt lik jul som andre, men den er alltid helt perfekt. For det er vår jul, akkurat sånn som vi vil ha den.